Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Φρίκη στη Λιβαδειά: 14χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασε φίλος του πατέρα της

Συνελήφθη ο 35χρονος

21 Μαΐου 2022 12:48
Φρίκη στη Λιβαδειά: 14χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασε φίλος του πατέρα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έχει προκαλέσει στη Λιβαδειά η είδηση ότι μία 14χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από φίλο του πατέρα της. Παραλληλα, ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Φλώρινας και τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού από τον ίδιο του τον πατέρα.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι ο 35χρονος προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει σε μία μετακίνησή της με το αυτοκίνητό του, όμως οδήγησε το όχημα σε ερημική περιοχή. Εκεί, επιχείρησε να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί της χωρίς την συναίνεση της. Η 14χρονη υποστηρίζει ότι προσπάθησε να τον απωθήσει χωρίς επιτυχία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν τραυματισμό γενικότερα στο σώμα του κοριτσιού. Ο φερόμενος δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας Λιβαδειάς στη Θήβα, έξω από το χώρο εργασίας του.

14χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασε φίλος του πατέρα της

Φρίκη στο Αμύνταιο: 12χρονο κορίτσι εκμυστηρεύτηκε στους δασκάλους τον βιασμό από τον πατέρα της!

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της αστυνομίας στο Αμύνταιο μετά τις καταγγελίες 12χρονης πως έχει πέσει θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον πατέρα. Επίσης, 19χρονη κατηγορεί τον θείο της ότι την βίαζε κατ’ εξακολούθηση μαζί με τον αδελφό της!

Η υπόθεση άρχισε αρχικά να απασχολεί τους εκπαιδευτικούς του παιδιού οι οποίοι παρατήρησαν μια απότομη αλλαγή συμπεριφοράς της 12χρονης. Στη συνέχεια, εκείνη αποκάλυψε στους δασκάλους της τι είχε συμβεί.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο πατέρας της 12χρονης αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του όταν έγινε γνωστό το περιστατικό. Το 12χρονο κορίτσι παρακολουθείται από ειδικούς παιδοψυχολόγους, ενώ έχει ζητηθεί και ιατροδικαστική εξέταση.

12χρονη κατήγγειλε για βιασμό τον πατέρα της

Η Τοπική Κοινωνία του μικρού χωριού του Αμυνταίου είναι συγκλονισμένη με αυτό το γεγονός, που αποτελεί πλέον πρώτο θέμα συζήτησης στην κλειστή κοινωνία του χωριού και όχι μόνο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share