Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Σπάει" τη σιωπή του ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη - "Έχουμε σοκαριστεί. Θέλουμε..." (video)

Για πρώτη φορά ανοίγει τα χαρτιά του

20 Μαΐου 2022 17:44
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ώρα που ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο πατέρας του Γιώργος Δασκαλάκης, «σπάει» τη σιωπή του και μιλά στον Alpha για τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Την ίδια στιγμή, σοκάρουν τα ηχητικά ντοκουμέντα μέσα από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

«Εγώ τη στήριζα αυτήν τη γυναίκα. Όπως δρούσε, ο τρόπος που τα έκανε… Δεν το περιμέναμε. Έχουμε σοκαριστεί. Θέλουμε δικαίωση για τα παιδιά μας. Δεν με έχουν καλέσει για κατάθεση. Εμείς την αλήθεια θέλουμε. Είναι ιεροσυλία αυτό που γίνεται τώρα. Βρήκαν το αίμα στο Καραμανδάνειο. Θέλουν να κάνουν δεύτερη εκταφή. Είναι πολύ αργή η διαδικασία. Θέλουμε να ηρεμήσουμε. Από τη στιγμή που βρέθηκε η ουσία που πήρε το παιδί, δεν πρέπει να τελειώνουμε επιτέλους;» ανέφερε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

«Είναι σε κακή ψυχολογική καταστάση»

Ο Γιώργος Δασκαλάκης μίλησε και για το πόσο άσχημα νιώθει ο γιος του αυτό το διάστημα. «Ο Μάνος είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ακόμη δεν μπορεί να το πιστέψει. Δεν έχει δουλειά. Δεν μπορεί να κυκλοφορήσει».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει ακόμα ότι δεν είναι ένοχη και ότι δεν γνωρίζει τι είναι η κεταμίνη. Μάλιστα, όπως είπε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη στον Alpha, του τηλεφώνησε την επόμενη μέρα της προφυλάκισής της και του ζήτησε να βοηθήσει έτσι ώστε να βρεθούν οι αιτίες του θανάτου των παιδιών της. «Με πήρε από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής η Ρούλα. “Βρείτε ιατροδικαστές για να βρείτε τι έχει συμβεί”, μου είπε. Επέμενε ότι δεν είχε σχέση. Της είπα: “Πώς βρέθηκε η κεταμίνη; Τώρα, ό,τι και να μου πεις δεν σε πιστεύω”. Δεν το ξανασήκωσα».

«Μάθε να ζεις χωρίς τον Μάνο»

Σε άλλον διάλογο που είχε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου προκύπτει ότι ακόμα και μες στην φυλακή το μυαλό της κατηγορούμενης είναι στο σύζυγό της. «”Είναι μεγάλος άντρας, δεν μπορώ να σου τον φέρω, πάρε το απόφαση”, της είπα. “Τι να κάνω;”, μου λέει. “Γιατί να χωρίσουμε;”. “Μάθε να ζεις χωρίς το Μάνο”, της είπα» δήλωσε ο πατέρας του 30χρονου στον Alpha.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share