Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία "θρίλερ" στην Ελασσόνα: Αντί για γάμο και βάπτιση θα πάνε στην κηδεία του παιδιού τους

Αδιανόητο!

20 Μαΐου 2022 08:22
Τραγωδία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε έξω από την Ελασσόνα την Πέμπτη, με θύμα ένα αγοράκι μόλις 10 μηνών, το οποίο έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο.

Παράλληλα, τραγωδία σημειώθηκε και στην Ηλεία, όταν φορτηγάκι παρέσυρε και σκότωσε πεζό.

Το συμβάν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr έλαβε χώρα αργά το απόγευμα της Πέμπτης, στην επαρχιακή οδό Ελασσόνας – Κεφαλόβρυσου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα ευρισκόμενο στο ρεύμα προς Κρανιά, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του βρέφους.

Τραγωδία 'θρίλερ' στην Ελασσόνα: Αντί για γάμο και βάπτιση θα πάνε στην κηδεία του παιδιού τους

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το αγοράκι και το μετέφερε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας όπου του έγινε για αρκετή ώρα καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Σε κατάσταση σοκ, ασθενοφόρο παρέλαβε τη μητέρα, η οποία δεν τραυματίστηκε.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως αύριο Σάββατο το ζευγάρι θα έκανε το γάμο τους, αλλά και τη βάπτιση του βρέφους, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Θλίψη στην Αχαΐα: Έφυγε από τη ζωή η 19χρονη Ιωάννα! Είχε τραυματιστεί σε τροχαίο που σκοτώθηκε ο πατέρας της

Εξέπνευσε σήμερα το πρωί της Παρασκευή, η 19χρονη Ιωάννα παρά τη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή ύστερα από το τροχαίο που ενεπλάκη στις 3 Μαΐου στην Αχαΐα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, πέθανε σήμερα το πρωί της Παρασκευής η 19χρονη Ιωάννα Κωστοπούλου, λίγες ημέρες μετά τον 50χρονο πατέρα της Βασίλη, θύματα και οι δύο τροχαίου δυστυχήματος που έγινε στην 111 στο ύψος των Κυδωνιών, στην Αχαΐα, στις 3 Μαΐου.

Αναλυτικότερα, το όχημα που οδηγούσε ο πατέρας της 19χρονης, για άγνωστους λόγους εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα τον θάνατο του 50χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό της κόρης του Ιωάννας που όπως αποδείχτηκε ήταν μοιραίος για τη ζωή της.

Δεν έχει τέλος το οικογενειακό δράμα στην Αχαΐα

Το οικογενειακό δράμα δεν έχει τελειωμό, αφού όπως πληροφορείται το tempo24.news χθες έφυγε από τη ζωή και σήμερα Παρασκευή κηδεύεται και ο παππούς της 19χρονης Κωνσταντίνος Κωστόπουλος. Ένα ολόκληρο χωριό το Κάλφα Ερυμάνθου θρηνεί για τις απώλειες της οικογένειας και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι μία οικογένεια ξεκληρίστηκε με αυτό τον τρόπο στην άσφαλτο.

Το αγροτικό που οδηγούσε ο 50χρονος και εκινείτο στο ρεύμα προς Τρίπολη, στο 18οχλμ της «111», κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες. Από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης οι επιβαίνοντες εκσφενδονίστηκαν από το όχημα και κατέληξαν στο οδόστρωμα. Το νήμα της ζωής για τον Βασίλη Κωστόπουλο, πατέρα πέντε παιδιών, κόπηκε επί τόπου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share