Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σοκαριστικές αποκαλύψεις - Δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι της

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις!

19 Μαΐου 2022 21:21
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σοκαριστικές αποκαλύψεις - Δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι της
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σχεδόν δύο μήνες συμπληρώνονται από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου εκείνο το απόγευμα της 30ης Μαρτίου στη Πάτρα και οι εξελίξεις δεν σταματούν να συγκλονίζουν, όπως το σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο μέσα από το νοσοκομείο από το επεισόδιο της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news κατά την είσοδό τους στο σπίτι, προσπάθησαν να περάσουν την πόρτα χωρίς να μετακινήσουν τα αντικείμενα και τα λουλούδια που βρίσκονται εκεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι άνοιξαν την πόρτα με κλειδιά και με γρήγορες κινήσεις εισήλθαν στον χώρο του σπιτιού όπου παρέμειναν για περίπου 15 με 20 λεπτά.

Στη συνέχεια βγήκαν από τον χώρο κρατώντας μαύρες μεγάλες πλαστικές τσάντες οι οποίες ήταν γεμάτες με αντικείμενα του σπιτιού, τις οποίες και μετέφεραν σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο ακριβώς απέξω και στη συνέχεια αποχώρησαν βιαστικά.

Να σημειωθεί ότι οι κινήσεις τους και το γεγονός ότι άνοιξε η πόρτα του σπιτιού ξανά μετά από 1,5 μήνα έγιναν άμεσα αντιληπτά από τους περίοικους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι ήταν οι συγκεκριμένοι άνδρες και αν πρόκειται για αντικείμενα που συλλέχθηκαν για να ερευνηθούν ή για πρόσωπα από το περιβάλλον είτε της Ρούλας είτε του Μάνου, που είχαν εντολή να μεταφέρουν κάποια από τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Έρχεται νέος κύκλος καταθέσεων από γιατρούς για τον θάνατο της Ίριδας

Μετά τις καταθέσεις των γιατρών του Καραμανδάνειου νοσοκομείου για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η Τζωρτζίνα υπέστη ανακοπή τον Απρίλιο του 2021, έρχονται νέες καταθέσεις γιατρών του συγκεκριμένου νοσοκομείου σε αστυνομικούς για την υπόθεση της Ίριδας, που άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στην Πάτρα.

Οι γιατροί του Καραμανδάνειου νοσοκομείου κλήθηκαν να καταθέσουν στο τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής τι είδαν και τι διαπίστωσαν μόλις μεταφέρθηκε η Ίριδα στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, μία κατάθεση παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, η οποία αναφέρει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αφού προχώρησε σε επιδεικτικές κινήσεις θρήνου, φαίνεται να γύρισε να είπε σε συγγενείς και στον Μάνο Δασκαλάκη πως θα κάνουν άλλο παιδί και ότι δεν χρειάζεται να είναι τόσο θλιμμένος.

Την ίδια στιγμή κρίσιμα είναι τα διαδοχικά πορίσματα που θα εκδοθούν από το εργαστήριο τοξικολογίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς και τα πορίσματα από τα δύο δείγματα των ιστών της Μαλένας και της ίριδας. Προς εξέταση έχει σταλεί και το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share