Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γεωργία Μπίκα: «Αξίζει να ζει κανείς μετά από αυτό;» - Συγκλονίζει η 24χρονη μετά την απόφαση της εισαγγελέως (Video)

«Φοβάμαι να φορέσω φόρεμα μη με πειράξει κάποιος!»

19 Μαΐου 2022 12:25
Γεωργία Μπίκα: «Αξίζει να ζει κανείς μετά από αυτό;» - Συγκλονίζει η 24χρονη μετά την απόφαση της εισαγγελέως (Video)
Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Γεωργία Μπίκα εξέφρασε τα συναισθήματά της για τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσής της και το απόσπασμα από την συνέντευξή της σχολιάστηκε στην «Super Κατερίνα», το πρωί της Πέμπτης 19/5.

Οι δηλώσεις της Γεωργίας Μπίκα μετά την απόφαση της εισαγγελέως για τον βιασμό της

«Αισθάνομαι αδικημένη, πλγωμένη. Τα συναισθήματα λύπης και απογοήτευσης με έχουν καταβάλει και πάνω που προσπαθούσα να βρω λίγο τον εαυτό μου και να συνεχίσω την πορεία της ζωής μου, με την αλήθεια μου πάντα.

Βγαίνει μία πρόταση η οποία δεν με τιμά και έχει καταβάλει την αξιοπρέπειά μου, την ηθική μου και επειδή ακριβώς από μικρή έχω μεγαλώσει με ήθος και η οικογένειά μου δεν μου έχει επιτρέψει τέτοιες συμπεριφορές, είμαι εδώ για να αποδείξω ακριβώς ότι είναι μία άσχημη πρόταση για εμένα», ανέφερε αρχικά.

«Κάθε μέρα εγώ παλεύω με τον ίδιο μου τον εαυτό, παλεύω με γιατρούς, κάνουμε δουλειά, να βρω τον εαυτό μου, να βρω τη ζωή μου, να βρω το πως ήμουν χαρούμενη», πρόσθεσε έπειτα.

Στη συνέχεια, εξήγησε: «Δεν κοιμάμαι εγώ ήσυχη το βράδυ και με την συνείδησή μου καθαρή, γιατί ξέρω ότι τουλάχιστον την αλήθεια που έχω μπορώ να την πω και να την ξαναπώ γιατί κανένας δεν θα μου αλλάξει την γνώμη. Δεν μπορεί να μου πει κανένας ό,τι ήθελες το έκανες και τέλος δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό.

Το σώμα είναι δικό μου, η ψυχή είναι δική μου, κανείς δεν μπορεί να εισβάλει σε αυτό και δεν μπορώ εγώ να ζω με αυτή την άποψη. Εγώ ζήτησα βοήθεια και όχι ξαφνικά να βρίσκομαι θύτης μέσα σε όλο αυτό»

«Δεν έχω βάλει ούτε φόρεμα. Βγαίνω έξω και φοβάμαι να περιποιηθώ. Αισθάνομαι ότι θέλω να είμαι ένα μικρό κορίτσι και όχι γυναίκα, γιατί φοβάμαι μη με πειράξει κάποιος», κατέληξε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share