Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εύβοια: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 36χρονου που είχε εξαφανιστεί - Εντοπίστηκε σώος

Είχε χάσει τον προσανατολισμό του

19 Μαΐου 2022 11:45
Εύβοια: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 36χρονου που είχε εξαφανιστεί - Εντοπίστηκε σώος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εύβοια: Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 36χρονου άνδρα ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της Τετάρτης 18/5 στην περιοχή Λειρί στη Δίρφυ. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική ο περιπατητής έχασε τον προσανατολισμό του στην προσπάθειά του να φτάσει στο καταφύγιο στην Δίρφυς κι επικοινώνησε με την πυροσβεστική για να τον εντοπίσουν, ωστόσο η επικοινωνία μαζί του είναι δύσκολη.

Στις έρευνες συμμετείχαν 19 πυροσβέστες με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας-Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ) της 7ης ΕΜΑΚ, ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) ενώ συνδρομή παρέχουν επίσης ο ελληνικός ορειβατικός σύλλογος Χαλκίδας, η ελληνική ομάδα διάσωσης, εθελοντές καθώς και η ΕΛΑΣ.

Κακοκαιρία στη Χίο: Το πλοίο "Νήσος Σάμος" με 332 επιβάτες δεν μπορεί να δέσει στο λιμάνι (video)

Οι ισχυροί βοριάδες που πνέουν στο βόρειο Αιγαίο παρέσυραν στις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης, το πλοίο «Νήσος Σάμος» προερχόμενο από τον Πειραιά. Το πλοίο έχει ρίξει άγκυρα μέσα στο λιμάνι της Χίου υποβοηθούμενο από σκάφη του Λιμενικού Σώματος και ρυμουλκά, πλην όμως αδυνατεί, μέχρι στιγμής, να δέσει στην προβλήτα.

Την ίδια στιγμή 157 κλήσεις σε Αττική, Κεντρική Μακεδονία και Θεσσαλία δέχτηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστική.

Το «Νήσος Σάμος» μεταφέρει συνολικά 332 επιβάτες, 104 φορτηγά, 83 Ι.Χ. αυτοκίνητα και 18 δίκυκλα με προορισμό τη Χίο και τη Μυτιλήνη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share