Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Υπόθεση Θύμιου Μπουγά: Μαρτυρία πως τον είδαν στην Αττική - «Πιστεύουμε ότι είναι αυτός» (Video)

Τι ανέφερε ο πρόεδρος του Silver Alert

19 Μαΐου 2022 10:42
Υπόθεση Θύμιου Μπουγά: Μαρτυρία πως τον είδαν στην Αττική - «Πιστεύουμε ότι είναι αυτός» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναπτερώνονται οι ελπίδες για τον εντοπισμό του 39χρονου Θύμιου Μπουγά, ο οποίος εξαφανίστηκε από τον Πύργο Ηλείας στις 4 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος Γραμμής Ζωής Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης σε δηλώσεις του στο OPEN ανέφερε ότι υπάρχει η μαρτυρία ενός άνδρα ότι είδε τον 39χρονο στην Αττική.

«Δυστυχώς υπάρχει ένα μεγάλο κενό από 4-12 Μαΐου, είναι το διάστημα από την ημερομηνία που χάθηκε, μέχρι την ημέρα που ανέβηκε η είδηση εξαφάνισης στα κοινωνικά δίκτυα. Είναι μεγάλο διάστημα και επηρεάζει τις αναζητήσεις», είπε ο κ. Κουρούκλης.

«Ο μάρτυρας τον είδε από πολύ κοντά»

«Μέσα στις εκατοντάδες κλήσεις που είχαμε, υπάρχει μία που μπορούσε να είναι φως, δεδομένου ότι ο μάρτυρας τον είδε από πολύ κοντά, διασταυρώνεται η μαρτυρία ενδυματολογικά, από τον σωματότυπο και από το γεγονός ότι υπάρχει τραχειοστομία», ανέφερε ο κ. Κουρούκλης και πρόσθεσε «είναι μαρτυρία για την Αττική, προσπάθησε να παρκάρει το αυτοκίνητο και να τον πλησιάσει, αλλά μάλλον τον αντιλήφθηκε και προσπάθησε να εξαφανιστεί. Δεν καταφέραμε να έχουμε αποτέλεσμα αλλά αυτό δεν μας πτοεί, πιστεύουμε ότι είναι αυτός και κρύβεται. Υπάρχει μεγάλος πανικός στον άνθρωπο».

Ο πρόεδρος του Silver Alert κάνει λόγο για έναν πολύ φοβισμένο άνθρωπο, που ενώ απευθύνθηκε στις Αρχές δεν τον βοήθησαν. Έστειλε μάλιστα και το μήνυμά του στον Ευθύμη ότι θα τον βοηθήσουν.

«Έκκληση στον Ευθύμη, είμαστε εδώ γι’ αυτόν, να βοηθήσουμε θέλουμε. Έχει τρομάξει φοβερά γιατί αυτά τα καλόπαιδα που του έκαναν τον bullying, δεν το έκαναν μία φορά αλλά επανειλημμένα. Τελευταία φορά ήρθε το πράγμα και ξεχείλισε, πήγαν οργανωμένα σαν αγέλη λύκων, να τον διαπομπεύσουν, να τον κινηματογραφήσουν, να τον βγάλουν στα κοινωνικά δίκτυα για να τον χλευάσουν και να τον τρομοκρατήσουν. Είχε πάει στην αστυνομία, δεν τον είχαν βοηθήσει», ανέφερε ο κ. Κουρούκλης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share