Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάκης Αρναούτογλου: Προσοχή τις επόμενες ώρες! Έκτακτη προειδοποίηση του μετεωρολόγου (Video)

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο

18 Μαΐου 2022 23:11
Σάκης Αρναούτογλου: Προσοχή τις επόμενες ώρες! Έκτακτη προειδοποίηση του μετεωρολόγου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έντονη αστάθεια σε συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας τόσο τα ξημερώματα της Πέμπτης όσο και κατά τη διάρκεια των επόμενων ωρών, προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου. Ενώ, λίγο πριν τις 22:00 τα έντονα καιρικά φαινόμενα που είχε προβλέψει η ΕΜΥ και για τα οποία εξέδωσε έκτακτο δελτίο έφτασαν στην Αττική

Ειδικότερα, από το πρωί και από τη Ζάκυνθο, τα ΒΔ της Πελοποννήσου έως και την Αττική αλλά και την Κρήτη θα ξεκινήσει ο καιρός με μπόρες και καταιγίδες. Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα φτιάξει και θα παραμείνει άστατος σε Κρήτη και στα πολύ νότια της Πελοποννήσου.

Το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά σε ολόκληρη την Ελλάδα, εκτός από τη βόρεια Κρήτη που ίσως υπάρξουν νέες βροχοπτώσεις. Η ένταση των ανέμων θα είναι σφοδρός. Στο Ιόνιο θα έχουμε ανατολικούς ανέμους 7 - 8 μποφόρ και στο Αιγαίο από 6-7 μποφόρ έως και 9 στα νότια της Πελοποννήσου έως και το μεσημέρι.

Στην Αττική, αναμένονται μπόρες, βροχές και καταιγίδες αλλά από το μεσημέρι και μετά ο καιρός φτιάχνει. Οι άνεμοι πάντως θα είναι πολύ ισχυροί 6-7 μποφόρ αλλά και έως 8, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε ηλιοφάνεια εκτός από τα δυτικά με κάποιες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα κυμανθούν από 4-5 μποφόρ τοπικά και 6. Η θερμοκρασία από 14 έως 23 βαθμούς.

Την Παρασκευή η αστάθεια θα παραμείνει από την Χίο, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, ενώ το Σάββατο ο καιρός φτιάχνει ακόμη περισσότερο με τους ανέμους να πνέουν δυτικοί.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share