Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Μόνο ο Θεός ξέρει τι έχει συμβεί στην κόρη σου» - Τα τηλεφωνήματα της Πισπιρίγκου στους ιατροδικαστές για τη Μαλένα (Video)

Τα τηλεφωνήματα σταμάτησαν όταν βγήκε η νεφρική ανεπάρκεια ως αιτία θανάτου της μικρής

18 Μαΐου 2022 22:05
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Μόνο ο Θεός ξέρει τι έχει συμβεί στην κόρη σου» - Τα τηλεφωνήματα της Πισπιρίγκου στους ιατροδικαστές για τη Μαλένα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Συνεχίζονται οι καταιγιστικές αποκαλύψεις και για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη μετά τα όσα συνταρακτικά είδαν το φως της δημοσιότητας για τις ουσίες που βρέθηκαν στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Όπως προκύπτει, η 33χρονη κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να έθετε συνεχώς ερωτήματα στους ιατροδικαστές για τον θάνατο της Μαλένας. Σύμφωνα με το Mega, από τα SMS του ζεύγους Δασκαλάκη, τα οποία έχουν βγει στη δημοσιότητα, η 33χρονη τηλεφωνούσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στους ιατροδικαστές που ασχολούνταν με τον θάνατο της Μαλένας και τους ρωτούσε τι είχε συμβεί στην κόρη της.

Αν και ορισμένοι από τους ειδικούς διέψευσαν τέτοιες επικοινωνίες, το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της 33χρονης.

Μάλιστα, ένας από τους ιατροδικαστές φαίνεται να της είπε: «μόνο ο Θεός ξέρει τι έχει συμβεί στην κόρη σου». Τα τηλεφωνήματα σταμάτησαν όταν βγήκε η νεφρική ανεπάρκεια ως αιτία θανάτου της μικρής.

Σχετικά με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και για τα τρία παιδιά που αναμένονται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αυτά θα βγουν σε 15 - 20 ημέρες.

Στην περίπτωση που γίνει εκταφή της Τζωρτζίνας και ληφθούν τρίχες, θα χρειαστούν επιπλέον 20 μέρες για τα αποτελέσματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share