Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για την αγορά της μηχανής από τον Μάνο Δασκαλάκη (Video)

Την απέκτησε δύο μήνες μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς!

18 Μαΐου 2022 21:18
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για την αγορά της μηχανής από τον Μάνο Δασκαλάκη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νέα αποκάλυψη έφερε στο φως της δημοσιότητας το Live News, για την περιβόητη μηχανή που απέκτησε ο Μάνος Δασκαλάκης δύο μήνες μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς.

Η αποκάλυψη γίνεται δια στόματος του ανθρώπου που πούλησε τη μηχανή στον Μάνο ο οποίος περιγράφει τη μεταξύ τους συναλλαγή. Ενώ, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε από τον Κούγια να αναλάβει την υπόθεση!

«Η μηχανή ήταν δική μου και ήθελα να την πουλήσω γιατί ήταν παλιά και πολλά κυβικά, ήταν σε καλή κατάσταση, την έβαλα πάρα πολύ φτηνά για να ‘φύγει’, την είχα βάλει αγγελία 2 χιλιάρικα, όχι αυτά που λέει αυτός. Νομίζω ή 3 ή 2,5 είχε πει, δε θυμάμαι τι είχε πει. Και έρχεται ο άνθρωπος εκεί πέρα μια μέρα τη βλέπει, ‘ναι’ μου λέει, ‘μου κάνει η μηχανή’ κτλ., του λέω ‘καν’ την μια βόλτα να δεις εδώ τι γίνεται’, την έκανε μια βόλτα ο άνθρωπος και μου λέει ‘μου κάνει’. Του λέω ‘ρε φίλε’ του λέω, ‘δε θες καλύτερα να…’, ‘όχι, όχι’ μου λέει, ‘μια χαρά, εντάξει’ μου λέει, ‘μου κάνει’».

Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να παζαρέψει την τιμή, ούτε καν να «κλείσει» τη συμφωνία δίνοντας μια μικρή προκαταβολή.

Αντίθετα, προτίθεται να δώσει μπροστά και μετρητά όλο το ποσό, χωρίς να παραλάβει τη μηχανή επί τόπου, με την άνεσή του στην τσέπη, να προκαλεί τεράστια εντύπωση.

«’Να σου δώσω’» μου λέει ‘τα λεφτά, να κάνω’ μου λέει «’τη μεταβίβαση κι έτσι, κι έρχομαι και την παίρνω την άλλη εβδομάδα’. Και λέω ‘πώς θα το κάνεις αυτό’ του λέω, ‘ρε φίλε’ του λέω. ‘Θ’ αφήσεις τη μηχανή’ του λέω ‘και θα έρθεις μετά από μια εβδομάδα;’ ‘Ναι’ μου λέει. ‘Μην αγχώνεσαι’ μου λέει.

‘Λέγαμε’ μου λέει ‘με τη γυναίκα μου το χρώμα ότι δε θα μας άρεσε αλλά τελικά μας αρέσει και το χρώμα’… ‘Οπα’ του λέω. «’Ρε φίλε, τόσο large είναι αυτοί εκεί πέρα στην Πάτρα’ λέω. ‘Κοίτα να δεις… που θα έρθει την άλλη εβδομάδα να πάρει τη μηχανή, ενώ θα την πληρώσει από τώρα’. Δεν το ‘κανα εγώ αυτό με την καμία. Να πάω να πάρω κάτι και να δώσω τα λεφτά προκαταβολικά έτσι. ‘Έτσι κι αλλιώς’ μου λέει ‘τώρα έχω έρθει μόνος μου. Δεν μπορώ να τη πάρω. Θα με φέρει η γυναίκα μου και θα τη πάρω’».

«Μου έδωσε τα 2 χιλιάρικα, του έκανα μια υπεύθυνη δήλωση ότι τον εξουσιοδοτώ να μεταβιβάσει αντί εμού τη μοτοσυκλέτα κτλ, πήγε στην Πάτρα, έκανε σε κάποιο ΚΕΠ – δεν ξέρω πού την έκανε – μεταβίβαση, γύρισε με τα χαρτιά της μεταβίβασης, είχε δώσει όμως, τα λεφτά εμένα πρώτα, με τη γυναίκα του, μ’ ένα επαγγελματικό δηλαδή, φορτηγάκι, πήρε τη μηχανή και έφυγε ο άνθρωπος.

Αυτό. Και μάλιστα μου φάνηκε… και λέω… λέω στη γυναίκα μου ‘κοίτα να δεις’ λέω ‘οι Πατρινοί είναι και large ρε παιδί μου’ λέω… ‘Δηλαδή… δίνουν τα λεφτά έτσι’ λέω… Όπως την είδα τη γυναίκα του μετά στην τηλεόραση τη θυμήθηκα μέσα στο βαν… ότι ήταν τότε».

Στη θέση του οδηγού

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην ιδιοκτήτη της μηχανής του Ρούλα και Μάνος έφτασαν στο ραντεβού μαζί, ο Μάνος παρέλαβε τη μηχανή και η Ρούλα έφυγε με το επαγγελματικό βανάκι.

Η ίδια Ρούλα που σύμφωνα με τον Μάνο δεν οδηγεί, παρότι σε φωτογραφίες, η 33χρονη φωτογραφίζεται ενώ κάθεται πίσω απ’ το τιμόνι.

Πάντως, ο Μάνος Δασκαλάκης, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον άνθρωπο τον οποίο μάλιστα, αργότερα ευχαρίστησε με ανάρτησή του για την καλή κατάσταση της μηχανής που απέκτησε. Η υπόθεση ωστόσο, που αποκαλύφθηκε στη συνέχεια και αφορούσε το ζευγάρι, τον σόκαρε.

«Και μετά, αφού πήρε τη μηχανή, τον έκανα φίλο στο Facebook και είδα ότι ο άνθρωπος τραγουδάει, κάνει και λέω ‘κοίτα’ λέω, ‘έχει και το παιδάκι του εκεί, τραγουδάνε με το παιδάκι του… Μπράβο’ λέω. Και καλό παιδί και λέω «’κοίτα να δεις είναι καλό παιδί’ λέω ‘είναι’. Μετά μαθαίνω ότι τα λεφτά αυτά ήταν από έρανο… ‘Ωχ’ λέω… Δηλαδή μετά πέφτω από τα σύννεφα που είδα αυτό το πράγμα. Μου φάνηκε πολύ συμπαθητικό παιδί».

Και όλα αυτά, ενώ οι έρευνες για τις οικονομικές συνδιαλλαγές του ζευγαριού με τη σπιτονοικοκυρά συνεχίζονται.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share