Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε από τον Κούγια να αναλάβει την υπόθεση! Γιατί επέλεξε τον συγκεκριμένο ποινικολόγο (Video)

Η απάντησή του

18 Μαΐου 2022 20:42
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε από τον Κούγια να αναλάβει την υπόθεση! Γιατί επέλεξε τον συγκεκριμένο ποινικολόγο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας. Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος εφημερίδας «Πελοπόννησος», σημείωσε ότι ο πατριός της 33χρονης ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να αναλάβει την υπόθεση.

Ο γνωστός δικηγόρος ωστόσο ζήτησε πρώτα να μελετήσει τη δικογραφία και έπειτα θα δώσει την απάντησή του. Παράλληλα, μια εξαιρετικά σοκαριστική αποκάλυψη που ίσως ξετυλίξει σε μεγάλο βαθμό το κουβάρι του θανάτου της Τζωρτζίνας έρχεται στο «φως».

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως: «Ο πατέρας της απευθύνθηκε στον Αλέξη Κούγια. Ο Αλέξης Κούγιας είναι ο δικηγόρος στον οποίο απευθύνθηκε, το επαναλαμβάνω, ο πατέρας της Ρούλας. Απ’ ότι λένε οι πληροφορίες μου, ο κ. Κούγιας ζήτησε να έχει τη δικογραφία για να απαντήσει αν θα αναλάβει ή όχι την υπόθεση και να συμφωνήσει τα όποια άλλα πράγματα είναι να συμφωνήσει με την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Αλλά, αυτό που έχει σημασία είναι το εξής: Η προτίμηση στο πρόσωπο του κ. Κούγια προέρχεται από το γεγονός ότι είχε κάνει μια δήλωση σε ανύποπτο χρόνο όταν πριν ακόμα πριν προφυλακιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, πριν απαγγελθεί κατηγορία, τότε είχε πει ότι είναι δύσκολο ένας άνθρωπος να καταδικαστεί χωρίς να υπάρχουν αποτυπώματα, χωρίς να υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, χωρίς να υπάρχει dna κλπ. Τα είχε πει τότε. Άλλαξαν πολλά μετά. Η ουσία είναι ότι είναι ανοιχτό το θέμα. Δεν έχει δοθεί η δικογραφία στα χέρια του».

Στο θέμα των χρεών της σπιτονοικοκυράς, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», σημείωσε πως αυτά δημιουργήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια όπου ο Μάνος Δασκαλάκης είχε το πληρεξούσιο, με την έρευνα να συνεχίζεται.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share