Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού: Άγρια συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων – Έκοψαν το δάχτυλο τροφίμου

Ενώ ένας ακόμα φυλακισμένος χτυπήθηκε στη γνάθο

18 Μαΐου 2022 16:03
Συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού: Άγρια συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων – Έκοψαν το δάχτυλο τροφίμου
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (17/5) στις φυλακές Κορυδαλλού, μεταξύ κρατούμενων από τη 2η πτέρυγα με αποτέλεσμα ένας από τους εμπλεκόμενους να ακρωτηριαστεί στο δάχτυλό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο καυγάς ξέσπασε λόγω προσωπικών διαφορών ανάμεσα σε 7-8 κρατούμενους, αφγανικής καταγωγής στην πλειοψηφία τους, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να ακρωτηριαστεί στο δάχτυλό του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση για τη συγκόλλησή του.

φυλακεσ-κορυδαλλου
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Δείτε επίσης: Κάτω Πατήσια: Χωρίς σταματητό οι νέες καταγγελίες για bullying στον Μάκη - «Τον έλεγαν χοντρό, τον έφτυναν...» (video)

Ένας ακόμα κρατούμενος χτυπήθηκε στη γνάθο και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο του Πειραιά. Στο σημείο της συμπλοκής έσπευσαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, που έβαλαν τέλος στον καυγά και απομόνωσαν τους κρατούμενους.

Για το περιστατικό αυτό σχηματίστηκε δικογραφία ενώ οι εμπλεκόμενοι πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα και θα περάσουν πειθαρχική διαδικασία. Σημειώνεται πως στο σύνολό τους οι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό είναι υπόδικοι για ναρκωτικά.

Άγρια συμπλοκή μαθητών στο Γαλάτσι: Εμπλοκή παιδιών και από το σχολείο του 14χρονου που αυτοκτόνησε

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, παρέες μαθητών που είχαν πάει σχολική εκδρομή στο Άλσος, αρχικά τσακώθηκαν λεκτικά και στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, όταν κάποιοι από τους ανηλίκους έβγαλαν αιχμηρά αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τουλάχιστον 2 άλλους μαθητές.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι στο σημείο όπου βρίσκονταν οι ανήλικοι για αρκετή ώρα μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, ενώ οι Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν στο σημείο μετά από εκκλήσεις πολιτών προχώρησαν σε 5 συλλήψεις ανηλίκων. Ωστόσο, δεν βρέθηκε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Οι 5 συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Γαλατσίου, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον 14χρονο που αυτοκτόνησε - Απαρηγόρητοι οικογένεια και συμμαθητές

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και συγκίνησης, συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές λένε αυτή την ώρα, στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων, το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Μάκη, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής (13/5) βρέθηκε απαγχoνισμένος στο δωμάτιό του.

Απαρηγόρητοι οι γονείς του, υποβασταζόμενοι από συγγενείς συνοδεύουν το παιδί τους στην τελευταία του κατοικία. Συντετριμμένος είναι κι ο αδερφός του Μάκη, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει το ξαφνικό χαμό του αδερφού του.

Οι συμμαθητές του 14χρονου ντυμένοι στα λευκά και με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, τον αποχαιρετούν με δάκρυα στα μάτια, ενώ οι προπονητές του και οι συναθλητές του έχουν τοποθετήσει ένα μικρό πανό ανάμεσα στα στεφάνια που γράφει: «Μάκη ζεις. Σε αγαπούσαμε και θα σε αγαπάμε για πάντα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share