Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κάτω Πατήσια - Αυτοκτονία 14χρονου: Συγκεκριμένα άτομα έκαναν bullying στον Μάκη - Ερώτημα αν το γνώριζαν στο σχολείο

Είχαν αποβληθεί πιο παλιά από το σχολείο

17 Μαΐου 2022 17:14
Κάτω Πατήσια - Αυτοκτονία 14χρονου: Συγκεκριμένα άτομα έκαναν bullying στον Μάκη - Ερώτημα αν το γνώριζαν στο σχολείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάτω Πατήσια: Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος για τον 14χρονο μαθητή, Μάκη, ο οποίος φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο θάνατος του 14χρονου επήλθε από ασφυξία, την οποία φαίνεται να προκάλεσε μόνος του ο 14χρονος, αφού φέρεται να κρεμάστηκε με τη ζώνη του. Ο Μάριος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα σε 7 λεπτά, κάτι που δείχνει πόσο βασανίστηκε προτού ξεψυχήσει.

Την ίδια ώρα που ο θάνατός του συγκλονίζει, τα στοιχεία δείχνουν ότι ο 14χρονος είχε πέσει θύμα bullying τόσο μέσα στην σχολική τάξη από άλλα παιδιά όσο και στον προαύλιο χώρο του σχολείου του. Πρόκειται για περιστατικά που φαίνεται να γνώριζαν οι καθηγητές του. Οι μαρτυρίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι τα άτομα αυτά που φαίνεται να έκαναν bullying στον Μάκη είχαν αποβληθεί παλαιότερα για κάποιες ημέρες από το σχολικό περιβάλλον, ωστόσο, όπως φαίνεται τα φαινόμενα αυτά υπήρξαν και, ενδεχομένως, υπάρχουν ακόμα.

Φίλοι και συμμαθητές έβλεπαν τον 14χρονο ιδιαίτερα λυπημένο το τελευταίο διάστημα. Δυστυχώς, όμως, ήταν ένα παιδί που φαίνεται να μην ήθελε να εκφράσει περισσότερο τα συναισθήματά του. Σχετικά με το ενδεχόμενο να έπαιξε ρόλο κάποιο «παιχνίδι» στο TikTok, φίλοι και συμμαθητές του 14χρονου εκτιμούν ότι το αγόρι δεν θα έμπλεκε ποτέ σε κάτι τέτοιο.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όμως, θα διενεργήσει την σχετική έρευνα, προκειμένου να διευκρινιστεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Παράλληλα, η Ασφάλεια Αττικής διενεργεί έρευνες και λαμβάνει μαρτυρικές καταθέσεις, προκειμένου να πέσει περισσότερο φως στην υπόθεση. Στο σχολείο του 14χρονου επικρατεί βουβός πόνος, αλλά και θρήνος. Όμως, οι συμμαθητές του θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Χρησιμοποιώντας τις σχολικές τσάντες τους σχημάτισαν το όνομά του στο προαύλιο του σχολείου, ενώ άλλοι άναψαν καπνογόνα φωνάζοντας το όνομά του.

Την ίδια ώρα η θεία του, μιλώντας στο Live News στο MEGA, δηλώνει: «Ηταν ένα παιδί γεμάτο ζωή, γεμάτο χαρά. Το δικό μας παιδί έφυγε, μακάρι να σωθούν και άλλα παιδιά».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share