Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Πώς έγινε η τραγωδία με τον άστεγο – Προσπάθησε να μαζέψει φάρμακα και διαμελίστηκε

Ένας νεαρός ήταν τελικά ο άνθρωπος που βρήκε τραγικό θάνατο

16 Μαΐου 2022 20:17
Αλεξανδρούπολη: Πώς έγινε η τραγωδία με τον άστεγο – Προσπάθησε να μαζέψει φάρμακα και διαμελίστηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα στοιχεία για την τραγωδία με τον ρομποτικό κάδο και τον θάνατο ενός ανθρώπου στην Αλεξανδρούπολη. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για άστεγο, ωστόσο το θύμα ήταν ένας νεαρός που προσπαθούσε να μαζέψει φάρμακα τα οποία πέταξε κατά λάθος στον κάδο με αποτέλεσμα να διαμελιστεί.

Ενδεικτικό του φρικτού θανάτου που βρήκε ο νεαρός ήταν η αντίδραση των διασωστών του ΕΚΑΒ, οι οποίοι αντικρίζοντας το διαμελισμένο σώμα του νεαρού συγκλονίστηκαν.

Σύμφωνα με το evros-news.gr ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του είναι ένας νεαρός, ο οποίος πέταξε σακούλα με σκουπίδια στον κάδο και μαζί κάποια φάρμακα.

αλεξανδρούπολη άστεγος

Θρήνος για τον χαμό της 42χρονης Αγγελικής Δεληχά

Η είδηση του θανάτου της 42χρονης μηχανικού Αγγελικής Δεληχά συγκλονίζει από νωρίς το πρωί της Κυριακής τα Τρίκαλα. Η 42χρονη λύγισε έπειτα από 4ετή, άνιση, μάχη με την επάρατο. Η κατάστασή της είχε παρουσιάσει σοβαρή επιδείνωση τον τελευταίο μήνα και χρειάστηκε να εισαχθεί στο Νοσοκομείο.

Επρόκειτο για μια νέα και δυναμική γυναίκα, ταγμένη στην επιστήμη της και στην οικογένειά της. Ήταν παντρεμένη με τον Θέμη Γαζέτα και μητέρα τριών ανήλικων παιδιών.

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ Ν.Ε. ΤΕΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

θανατοσ-δεληχα

Με τη δυσάρεστη είδηση της απώλειας της Αγγελικής Δεληχά, Πολιτικού Μηχανικού, εκλεκτής συναδέλφου και μέλους του ΤΕΕ, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΤΕΕ Τρικάλων αποφάσισε:

Να εκδοθεί το παρόν συλλυπητήριο ψήφισμα,
Να συμμετάσχει σύσσωμη στην κηδεία της,
Να αποσταλεί η παρούσα ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης, εκφράζοντας τα βαθύτερα αισθήματα του κλάδου των μηχανικών για την απώλεια της αγαπητής συναδέλφου στο στενό οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον.
Για τη Ν.Ε. Τ.Ε.Ε. Τρικάλων

Ο πρόεδρος

Μπαταβάνης Απόστολος

Όταν αντιλήφθηκε το συγκεκριμένο γεγονός και επειδή προφανώς δεν γνώριζε τον τεράστιο κίνδυνο, προσπάθησε να σκύψει μέσα για να τα ψάξει, με αποτέλεσμα η μεγάλη ορμή και δύναμη με την οποία λειτουργεί ο ρομποτικός αυτός κάδος να τον συνθλίψει και να τον διαμελίσει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share