Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας: Επιχείρηση «σκούπα» με εντολή Θεοδωρικάκου - Τουλάχιστον 148 προσαγωγές

Συνελήφθησαν τόσο παράτυποι μετανάστες, όσο και άτομα για διάφορα αδικήματα

16 Μαΐου 2022 16:07
Εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας: Επιχείρηση «σκούπα» με εντολή Θεοδωρικάκου - Τουλάχιστον 148 προσαγωγές
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας, με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Διακόσιοι είκοσι αστυνομικοί, από διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., όπως την ΟΠΚΕ, τα ΜΑΤ αλλά και την Οικονομική Αστυνομία, μαζί με αστυνομικούς σκύλους, «οργώνουν» το κέντρο της Αθήνας -στην Αγία Κωνσταντίνου, στο πλαίσιο επιχείρησης «σκούπα» για πάταξη της εγκληματικότητας, το παρεμπόριο, τη διακίνηση των ναρκωτικών αλλά και για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

Δείτε επίσης: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Την ενοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ζήτησε η εισαγγελέας - «Κοίμησε το παιδί και ανέβηκε να σκοτώσει» (Video)

Η νέα αυτή επιχείρηση, με συνολικά 220 αστυνομικούς, διεξάγεται έπειτα από νέα εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, και σύμφωνα με πληροφορίες οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με στόχο την πλήρη πάταξη της εγκληματικότητας στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας.

Από την έως τώρα επιχείρηση στην Ομόνοια, έχουν προσαχθεί 129 παράτυποι μετανάστες και 19 ακόμη άτομα για διάφορα αδικήματα.

αστυνομια-κεντρο-αθηνασ
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Άγριο έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας: Έσφαξε τον πατέρα του στον ύπνο του (video)

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ το έγκλημα συνέβη το πρωί της Κυριακής αλλά έγινε γνωστό όταν ο δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του. Περιπολικά της αστυνομίας κατέφθασαν στο σημείο και εντόπισαν νεκρό στο υπνοδωμάτιό του τον άτυχο 52χρονο από το Πακιστάν.

αστυνομια-κεντρο-αθηνασ
EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 28χρονος δολοφόνησε τον πατέρα του στην οδό Βούλγαρη στην πλατεία Ομονοίας στο κέντρο της Αθήνας πριν να καλέσει την αστυνομία και να ομολογήσει το έγκλημά του. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο 52χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν έφερε τραύματα από μαχαίρι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος ελληνικής υπηκοότητας δράστης, καθώς η μητέρα του είναι Ελληνίδα, που έχει συλληφθεί αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και αναμένεται να διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share