Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Λυπάμαι αλλά έτσι έγιναν τα πράγματα» - Νέες βόμβες για την υπόθεση της Πάτρας (Video)

«Η Ρούλα αλληλοαναιρούσε τον εαυτό της και αυτό δεν είχε περάσει απαρατήρητο»

16 Μαΐου 2022 12:33
Θανάσης Κατερινόπουλος: «Λυπάμαι αλλά έτσι έγιναν τα πράγματα» - Νέες βόμβες για την υπόθεση της Πάτρας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Λυπάμαι αλλά έτσι έγιναν τα πράγματα» είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος, συμπληρώνοντας ότι αλλιώς είχε σχεδιάσει την υπόθεση με την Τζωρτζίνα η 33χρονη, αλλά κάποια πράγματα δεν της βγήκαν. Παράλληλα, στις έρευνες των ιατροδικαστών για τους θανάτους των τριών κοριτσιών αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

Όπως εξηγεί ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ελληνικής αστυνομίας, η 33χρονη από την πρώτη συνέντευξή της στα Μέσα, πριν ακόμα συλληφθεί, αλληλοαναιρούσε τον εαυτό της και αυτό όπως είπε δεν είχε περάσει απαρατήρητο.

Από την άλλη, εκτιμά πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε σχεδιάσει αλλιώς την υπόθεση με την Τζωρτζίνα αλλά κάποια πράγματα δεν της βγήκαν. Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πιθανότατα η 33χρονη να είχε προσπαθήσει να σκοτώσει την 9χρονη κόρη της και νωρίτερα, αλλά έκανε λάθος με την ποσότητα της κεταμίνης. Γι’ αυτό την τελευταία φορά όπως τόνισε, χρησιμοποίησε μια ποσότητα που δεν άφηνε το παραμικρό περιθώριο ούτε στους γιατρούς, ούτε στο παιδί. «Λυπάμαι αλλά έτσι έγιναν τα πράγματα» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στη διαμάχη ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, είπε πως φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Κάλεσε και τους δύο να βγουν τώρα και να πουν την αλήθεια. Όλα όσα έζησαν και όλα όσα συνεχίζουν να κρύβουν σε αυτή την τόσο σκοτεινή υπόθεση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share