Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συναγερμός στις Αρχές: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο δημαρχείο Μεταμόρφωσης

Ανέφεραν και την ώρα που πρόκειται να εκραγεί

16 Μαΐου 2022 12:07
Συναγερμός στις Αρχές: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο δημαρχείο Μεταμόρφωσης
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγνωστος τηλεφώνησε στη «Ζούγκλα» περί τις 11:42 και ανέφερε πως στο δημαρχείο της Μεταμόρφωσης έχει τοποθετηθεί βόμβα και πρόκειται να εκραγεί στις 12:42, σήμερα (16/5).

Δείτε επίσης: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Την ενοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ζήτησε η εισαγγελέας - «Κοίμησε το παιδί και ανέβηκε να σκοτώσει» (Video)

Άγριο έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας: Έσφαξε τον πατέρα του στον ύπνο του (video)

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ το έγκλημα συνέβη το πρωί της Κυριακής αλλά έγινε γνωστό όταν ο δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του. Περιπολικά της αστυνομίας κατέφθασαν στο σημείο και εντόπισαν νεκρό στο υπνοδωμάτιό του τον άτυχο 52χρονο από το Πακιστάν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 28χρονος δολοφόνησε τον πατέρα του στην οδό Βούλγαρη στην πλατεία Ομονοίας στο κέντρο της Αθήνας πριν να καλέσει την αστυνομία και να ομολογήσει το έγκλημά του. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο 52χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν έφερε τραύματα από μαχαίρι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος ελληνικής υπηκοότητας δράστης, καθώς η μητέρα του είναι Ελληνίδα, που έχει συλληφθεί αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και αναμένεται να διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Χίος: Τον σκότωσε με μαχαιριά στο στήθος μέσα σε μαγαζί

Άγρια δολοφονία με θύμα έναν 40χρονο σημειώθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα σε μαγαζί στο χωριό Λιθί της Χίου. Θύμα και θύτης, γνωρίζονταν προσωπικά, αφού και οι δύο διατηρούσαν καταστήματα στο χωριό.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στις 03:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο 25χρονος δράστης, μαχαίρωσε τον 40χρονο στο στήθος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του με την αστυνομία να ερευνά τα ακριβή αίτια, με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι πιθανά να αποδίδεται σε παραξήγηση από την πλευρά του δράστη θεωρώντας ότι ενόχλησε την κοπέλα του, σύμφωνα με το politischios.gr.

Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Χίου ενώ το πτώμα του άτυχου 40χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share