Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αττική: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Πού αλλού παρατηρούνται προβλήματα (photo-video)

Χαμός στους δρόμους της Αθήνας!

16 Μαΐου 2022 09:32
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αττική: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Πού αλλού παρατηρούνται προβλήματα (photo-video)
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αττική: Έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα παρατηρείται αυτή την ώρα στη λεωφόρο Αθηνών από το Περιστέρι προς τη λίμνη Κουμουνδούρου, στη λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού. Ενώ, μια νέα γραμμή Μετρό που θα ενώνει το Θησείο με το Φάληρο και το Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» αναμένεται να αποκτήσει η Αθήνα.

Στο μεν ανοδικό πολύ αυξημένη είναι η κίνηση από το ύψος της λεωφόρου Αθηνών προς τη Νέα Φιλαδέλφεια και στο καθοδικό από το ύψος της γέφυρας Μεταμόρφωσης προς τα ΚΤΕΛ.

Αναλυτικότερα, κίνηση τώρα συναντάμε στον Κηφισό όπου και στα δύο ρεύματα καταγράφονται καθυστερήσεις και μποτιλιάρισμα. Συγκεκριμένα στην κάθοδο του Κηφισού η κίνηση ξεκινά από το ύψος της Μεταμόρφωσης και συνεχίζεται μέχρι το ύψος του Ρέντη ενώ στην άνοδο του Κηφισού κίνηση συναντούν οι οδηγοί από το ύψος των ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Που παρατηρειται μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αττικής

Κίνηση τώρα έχει και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο μετά τον κόμβο της Μεταμόρφωσης και στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο ύψος των Βριλησσίων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share