Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Υπόθεση Θύμιου στον Πύργο: Δεχόταν άγριο bullying - Έγιναν δύο προσαγωγές

Οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους βίντεο που δείχνει τη δράση τους

15 Μαΐου 2022 18:20
Υπόθεση Θύμιου στον Πύργο: Δεχόταν άγριο bullying - Έγιναν δύο προσαγωγές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για 11η συνεχομένη μέρα αγνοείτε ο Θύμιος από τον Πύργο, ενώ το βράδυ του Σαββάτου οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, δύο άτομα τα οποία φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους βίντεο που δείχνει τη δράση τους ενώ στο υλικό διακρίνονται εκτός από τα άτομα και οι αριθμοί κυκλοφορίας των οχημάτων τους.

Στο ντοκουμέντο φαίνεται ξεκάθαρα πως μια παρέα ατόμων με αυτοκίνητα και μηχανές που πήγαν στο σπίτι του 39χρονου και εκτόξευαν προς το μέρος του φωτοβολίδες και βεγγαλικά προκειμένου να τον αναγκάσουν να βγει στον δρόμο.

Όταν μετά από ώρα ο 39χρονος βγήκε από το σπίτι και προσπάθησε να αμυνθεί με ένα μπαστούνι εκείνοι τράβηξαν νέο βίντεο το οποίο ανέβασαν στα social media και τον παρουσίαζαν ως μανιακό που τους κυνηγάει με πριόνι για να τους κάνει κακό.

Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό στις 4 Μαΐου, ο 39χρονος που πιθανότατα τρόμαξε και ένιωσε απροστάτευτος εξαφανίστηκε. Έκτοτε, μέχρι και σήμερα τα ίχνη του έχουν χαθεί και παρά τις έρευνες ακόμα και κλιμακίου της ΕΜΑΚ παραμένει αγνοούμενος.

Για τον Θύμιο Μπουγά έχει εκδοθεί Silver Alert. Ο 39χρονος μιλάει και τρώει με μηχανική υποστήριξη. Έχει ύψος 1,75, καστανά μάτια και μαλλιά.

Ο Θύμιος, όπως τον φωνάζουν όσοι τον γνωρίζουν, φοράει χειρουργική μάσκα, αλλά όχι λόγω κορονοϊού, αλλά για να κρύψει το παραμορφωμένο πρόσωπό του μετά από σφοδρό τροχαίο που είχε το 2008. Αυτό ήταν και η αιτία που έπεσε θύμα εκφοβισμού και επιθέσεων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share