Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π. Φάληρο: Σοκαριστικές μαρτυρίες για το θάνατο της ηλικιωμένης μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

Έκοψε τις φλέβες του και έβαλε φωτιά στο σπίτι

14 Μαΐου 2022 12:57
Π. Φάληρο: Σοκαριστικές μαρτυρίες για το θάνατο της ηλικιωμένης μετά από φωτιά σε διαμέρισμα
(ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον θάνατο της 78χρονης γυναίκας που ανασύρθηκε νεκρή μέσα από φλεγόμενο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα έφερε τραύματα από μαχαίρι και άμεσα συνελήφθη ο 48χρονος γιος της που έμενε μαζί της στο σπίτι στο Παλαιό Φάληρο

Ο 48χρονος εξετάζεται με την κατηγορία ότι σκότωσε την μητέρα του 78 ετών και στην συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 03.30 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στην οδό Σολωμού 53.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για την πυρκαγιά από περίοικους και στο σημείο έφτασαν 12 πυροσβέστες και 3 οχήματα και με την βοήθεια αστυνομικών απεγκλώβισαν τον 48χρονο, ο οποίος ήταν ακόμα στο διαμέρισμα.

Π. Φάληρο: Σοκαριστικές μαρτυρίες για το θάνατο της ηλικιωμένης μετά από φωτιά σε διαμέρισμα
(ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Οι πυροσβέστες έσβησαν την φωτιά και βρήκαν νεκρή την 78χρονη, η οποία από τραύματα εκτιμάται ότι δεν πέθανε από την πυρκαγιά.

Ο 48χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αθηνών, η οποία διενεργεί προανάκριση για το συμβάν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει πιθανότατα ψυχολογικά προβλήματα γι’ αυτό αναμένεται θα ζητηθεί ψυχιατρική εξέταση.

«Τις τελευταίες ημέρες ήταν σαν να είχε χάσει τα μυαλά του»
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μάρτυρας-κλειδί θεωρείται ένας αλλοδαπός ο οποίος εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειας.

Ο ίδιος φέρεται να έχει καταθέσει πως ο 48χρονος «μια εβδομάδα τώρα δεν ήταν καλά. Είχε ψυχολογικό πρόβλημα, χανόταν, έκλαιγε. Πηγαίναμε για δουλειά και ήταν σαν να είχε χάσει τα μυαλά του».

Ο αλλοδαπός κατέθεσε, επίσης, πως ο 48χρονος εργοδότης του ούτε έπινε και ούτε έκανε χρήση ναρκωτικών. Πρόσφατα, είχε χάσει τον πατέρα του και εμένε με τη μητέρα του καθώς είναι χωρισμένος ενώ έχει και δύο παιδιά.

Έκοψε τις φλέβες του και έβαλε φωτιά στο σπίτι

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 48χρονος άνδρας σκότωσε τη μητέρα του με δύο μαχαιριές στην καρδιά, έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα και προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο ίδιος εργάζεται στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης φτιάχνοντας τάφους, ενώ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Γειτόνισσα της άτυχης γυναίκας μίλησε στο newsit.gr και ανέφερε πως λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά ακούγονταν «φωνές σαν κάποιος να τσακώνεται»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share