Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Όταν λέγαμε στην Τζωρτζίνα να μιλήσει στη μαμά της, έλεγε όχι...» - Νέα μαρτυρία «καίει» την Πισπιρίγκου

Κι άλλα στοιχεία έρχονται να σφίξουν τον κλοιό!

14 Μαΐου 2022 07:59
«Όταν λέγαμε στην Τζωρτζίνα να μιλήσει στη μαμά της, έλεγε όχι...» - Νέα μαρτυρία «καίει» την Πισπιρίγκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια νέα μαρτυρία «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τα όσα κατηγορείται στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, ειδικά για αυτά που έγιναν μέχρι να φτάσουμε στο θάνατο της Τζωρτζίνας.

Μία στενή οικογενειακή φίλη του Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» αναφέρει πως η άτυχη Τζωρτζίνα αντιλαμβανόταν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την μητέρα της, όταν εκείνη είχε εξαφανιστεί και την ψάχνανε, τη στιγμή που οι γιατροί συνεχίζουν να «καρφώνουν» τη μάνα.

«Η Τζωρτζίνα ήταν ανάστατη γιατί άκουγε τους συγγενείς της και καταλάβαινε ότι κάτι συνέβαινε με τη Ρούλα. Εγώ την έψαχνα και έλεγα στο παιδί δικαιολογίες. Την πήγαμε στο σπίτι μίας άλλης φίλης για να μην ακούει τις εντάσεις. Τετάρτη βράδυ την πήρε η αδελφή της Ρούλας από το φιλικό σπίτι και λίγο μετά την πήγε στο Καραμανδάνειο. Το παιδί δεν έβγαλε ούτε ένα βράδυ στο σπίτι της μάνας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αποκαλύπτει πως αν οι συγγενείς είχαν κινητοποιηθεί νωρίτερα ίσως η Τζωρτζίνα να μην είχε αυτή την κατάληξη. «Πιστέψαμε ότι η Ρούλα είχε επηρεαστεί με την Ίριδα, γι’ αυτό και ήθελε να αυτοκτονήσει. Έκανε ολόκληρα κόλπα. Εμείς την ψάχναμε στα νεκροταφεία και φοβόμασταν μην έχει κάνει κακό στον εαυτό της και αυτή βρισκόταν ξαπλωμένη στο ξενοδοχείο. Κάποια στιγμή θυμάμαι που μου είπε η αδελφή της πως παραδίδονταν τα μηνύματα που της έστελνε, αλλά εκείνη δεν απαντούσε. Η Ρούλα όταν την έπιαναν τα νεύρα της γινόταν άλλος άνθρωπος. Εγώ θυμάμαι μία κουβέντα του θείου της που έλεγε όταν ήμασταν όλοι μαζί στο σπίτι της, να την κλείσουν σε κλινική. Γνώριζαν δηλαδή στην οικογένεια πως είχε πρόβλημα. Εάν είχαν κινητοποιηθεί νωρίτερα, θα είχαμε προλάβει το ένα παιδί, τουλάχιστον την Τζωρτζίνα».

Αυτό που έκανε εντύπωση στην μάρτυρα, είναι το γεγονός πως η Ρούλα ήθελε με κάθε τρόπο να κρατήσει μακριά τον Μάνο από την 9χρονη κόρη του. Λίγο πριν την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, θυμάται ότι έπαιζε χαρούμενη στο βουνό.

«Τετάρτη μεσημέρι ήμουν μαζί με την Τζωρτζίνα και κοιμόταν σαν πουλάκι. Όταν της έλεγα να πάρουμε τη μαμά να μιλήσει, έλεγε όχι. Ήταν μία χαρά. Είχε μία ηρεμία. Μου ζωγράφισε κάτι και μου έγραφε “σ’ αγαπώ πολύ”. Μετά έγινε ότι έγινε. Η Ρούλα μας είπε πως εκείνο το βράδυ η μικρή είδε ένα όνειρο, έκανε σπασμούς και την έτρεξε στο Καραμανδάνειο. Σοκαριστήκαμε».

Στενεύει κι άλλο ο κλοιός γύρω από τη Ρούλα

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, «MEGA Σαββατοκύριακο» για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα και για το τί μέλλει γενέσθαι μετά την δημοσιοποίηση του πορίσματος για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ο κ. Μπαλάσκας αναφέρθηκε στην ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο

«Μιλάμε για 650mg ανά λίτρο αίματος, σε ένα κοριτσάκι. Αυτή την ποσότητα δεν την έχουν καν τα νοσοκομεία. Καταλαβαίνουμε ότι στενεύει η υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία διατείνεται ότι είναι αθώα. Με την πρώτη κατάθεση του πρώτου φακέλου, καταδείξαμε στην Εισαγγελέα την ενοχή της και χρειάζεται κάτι περίτρανο για να αποδείξει την αθωότητά της», ανέφερε αρχικά.

«Οφείλουμε να καταδείξουμε έναν ένοχο, περιμένουμε τον κ. Καρακούκη να ανακοινώσει την πραγματογνωμοσύνη του για να δείξουμε τον ένοχο, την συνενοχή άλλων προσώπων αλλά και άτομα που δεν εμπλέκονται άμεσα, αλλά εάν μιλούσαν θα μπορούσαν να έχουν βοηθήσει να αποτραπεί κάποια ενέργεια», κατέληξε ο κ. Μπαλάσκας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share