Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Γεωργία Μπίκα: Καρέ καρέ οι κινήσεις της το βράδυ του βιασμού - Τι έδειξαν οι κάμερες του ξενοδοχείου (video)

Πρώτη φορά στο "φως"

13 Μαΐου 2022 16:50
Γεωργία Μπίκα: Καρέ καρέ οι κινήσεις της το βράδυ του βιασμού - Τι έδειξαν οι κάμερες του ξενοδοχείου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, μία υπόθεση που συντάραξε το πανελλήνιο που αναζητούσε δικαιοσύνη μαζί με το θύμα.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό, ότι η εισαγγελέας ζήτησε την απαλλαγή του 27χρονου "δράστη". Την ίδια στιγμή, στην εκπομπή T-live αποκαλύφθηκαν αποκλειστικά πλάνα από τις κάμερες του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου, όπου κατήγγειλε τον βιασμό της η Γεωργία Μπίκα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Στο βίντεο που βλέπει το «φως» για πρώτη φορά υπάρχουν καρέ καρέ οι κινήσεις που έκανε 24χρονη εκείνο το βράδυ.

-Στις 2:09 διασχίζει τον δρόμο και παρκάρει με το αυτοκίνητό της έξω από το ξενοδοχείο για να πάει στο σπίτι που την είχαν καλέσει.

-Στις 2:14 βγαίνει από το αυτοκίνητο με την 17χρονη φίλη της και κατευθύνονται προς την κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου. Ένα σκυλάκι τις ακολουθεί από την ώρα που βγήκαν από το αυτοκίνητο.

-Στις 2.28 μπαίνουν στο ξενοδοχείο.

-Στις 3.36 η Γεωργία φαίνεται να φεύγει από το πάρτι.

-Στις 4.03 κι ενώ έχουν αποχωρήσει από το ξενοδοχείο μαζί με τη φίλη της πριν από περίπου 25’, όπως είπε στην κατάθεσή της η Γεωργία Μπίκα, η 24χρονη αρνείται να ακολουθήσει τη φίλη και τη μητέρα της.

-Μετά από 25’ περιπλάνησης, η Γεωργία δε μπορούσε να βρει το αυτοκίνητό της, επιστρέφει στο ξενοδοχείο. Είναι φανερό ότι ήταν σε κακή κατάσταση, αφού παραπατάει…

-Ελάχιστα λεπτά μετά, η Γεωργία Μπίκα πλησίασε και πάλι στο ξενοδοχείο.

– Στις 4.05 μπαίνει στο ξενοδοχείο, όπου την περίμενε, όπως η ίδια κατήγγειλε ο απόλυτος εφιάλτης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share