Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Ρούλα ζητούσε το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς στο όνομά της! (Video)

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση θρίλερ

13 Μαΐου 2022 15:07
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Ρούλα ζητούσε το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς στο όνομά της! (Video)
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” του STAR, τις τελευταίες πληροφορίες του ρεπορτάζ σύμφωνα με τις οποίες η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητούσε από τον Μάνο Δασκαλάκη το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς να μεταβιβαστεί στο όνομά της! Παράλληλα, ανατροπή έχουμε στην υπόθεση θανάτου της Ίριδας!

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Τζωρτζίνα δηλητηριάστηκε με κεταμίνη! Στο φως το πόρισμα του ιατροδικαστή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, παραδόθηκε πριν λίγο το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπουζιάνη για την 9χρονη. Ενώ, καλεσμένος στην εκπομπή "Το Πρωινό" βρέθηκε ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων και σχολίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Σε αυτό αναφέρεται ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε θανατηφόρο δηλητηρίαση από φαρμακευτική ουσία (κεταμίνη). Επίσης, αναφέρονται ευρήματα όπως η βλάβη στο ήπαρ, η μικρή πνευμονορραγία αλλά και συμφόρηση οργάνων που αντιστοιχούν σε χορήγηση κεταμίνης.

Προ των πυλών η εκταφή της Τζωρτζίνας

Το πιο σημαντικό είναι πως μετά το τελικό συμπέρασμα υπάρχει επισήμανση και τίθεται το ζήτημα εκταφής της 9χρονης για λήψη τριχών, προκειμένου να ελεγχθεί εάν της είχε δοθεί η κεταμίνη ή άλλη ουσία σε προγενέστερο χρόνο. Οι ιατροδικαστές μάλιστα, ζητούν να γίνει το συντομότερο δυνατόν η εκταφή, προκειμένου να μη χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share