Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αττική: «Κολλημένος» ο Κηφισός - Πού αλλού υπάρχει πρόβλημα (photo)

Μεγάλη υπομονή!

13 Μαΐου 2022 09:27
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αττική: «Κολλημένος» ο Κηφισός - Πού αλλού υπάρχει πρόβλημα (photo)
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κυκλοφοριακό κομφούζιο: Ιδιαίτερα αυξημένη είναι και σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου η κίνηση στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους της Αττικής. Ενώ, μια νέα γραμμή Μετρό που θα ενώνει το Θησείο με το Φάληρο και το Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» αναμένεται να αποκτήσει η Αθήνα.

Στη λεωφόρο Κηφισού η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και στα δύο ρεύματα, ενώ μια καραμπόλα έξι αυτοκινήτων ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές πριν από τις 8 το πρωί ήρθε να κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 8:30, η κίνηση ήταν αυξημένη στην άνοδο του Κηφισού από το Αιγάλεω μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ στην κάθοδο το μποτιλιάρισμα αρχίζει από το ύψος της Κάτω Κηφισιάς και συνεχίζεται μέχρι την Πέτρου Ράλλη.

Προβλήματα παρατηρούνται και στην Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά από τη συμβολή με την Κηφισού αλλά και στο λιμάνι του Πειραιά.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αττική

Με δυσκολία πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων και στην κάθοδο της Κηφισίας, στην κάθοδο της Μεσογείων αλλά και στον Καρέα στο ρεύμα προς Κατεχάκη.

Καιρός σήμερα 13/5: Παρασκευή και 13 με συννεφιά, βροχές και 30 βαθμούς - Αναλυτική πρόγνωση Γιάννη Καλλιάνου και Σάκη Αρναούτογλου

Γενικά άστατος θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα, Παρασκευή 13 Μαΐου, στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, με τους Γιάννη Καλλιάνο και Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιούν για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων. Ενώ, κάτι «περίεργο» μέσα στο επόμενο 2μηνο «βλέπουν» τα μερομήνια.

Άστατος ο καιρός σήμερα - Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

Λίγες τοπικές βροχές στην Κρήτη αναμένονται σήμερα, Παρασκευή, και αργότερα στην περιοχή των Δωδεκανήσων, αλλά και στις ορεινές περιοχές της δυτικής ηπειρωτικής χώρας.

Στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας, λίγες αραιές νεφώσεις παροδικά θα πυκνώνουν στα κεντρικά και νότια, ενώ πιο αραιές νεφώσεις αναμένονται στις πιο βόρειες περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν από 2 – 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα πυκνώνουν, με τη θερμοκρασία από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους στα 2 – 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη, αραιές νεφώσεις, και με μεγάλα διαστήματα με ήλιο. Η θερμοκρασία από 15 έως 28 βαθμούς και οι άνεμοι στα 2 – 4 μποφόρ. Το Σάββατο, ο καιρός θα παραμείνει άστατος με βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Σάκης Αρναούτογλου: Ψυχρές αέριες μάζες φέρνουν βροχές και πτώση 10 βαθμών

καιρός θα θυμίζει καλοκαίρι το επόμενο χρονικό διάστημα με αρκετά υψηλή θερμοκρασία και ζέστη, όμως πρόκειται να χαλάσει γρήγορα, καθώς αναμένεται πτώση έως και 10 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Όπως ανέφερε στο δελτίο καιρού στην ΕΡΤ3, αναμένονται 30αρια το Σαββατοκύριακο σε Αττική και Θεσσαλονίκη και αίθριος καιρός, με εξαίρεση Μακεδονία, Θράκη και Ήπειρο, που θα σημειωθούν βροχές.

Παρόλα αυτά, το σκηνικό αλλάζει από την Τετάρτη (18/5) και Πέμπτη (19/5), καθώς έρχονται ψυχρές αέριες μάζες, όπου αναμένεται να φέρουν βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα.

Παράλληλα, αναμένεται βουτιά του υδραργύρου, η οποία αναμένεται να αγγίξει ακόμα και τους 10 βαθμούς, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για σήμερα Παρασκευή 13/5

Περαιτέρω μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία και θα κυμανθεί στα βόρεια από 11 έως 29 βαθμούς, στα δυτικά από 12 έως 29 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά από 14 έως 29 με 30 βαθμούς και στη νησιά του Αιγαίου από 16 έως 24 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές, με ασθενείς τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της δυτικής Στερεάς και της δυτικής Πελοποννήσου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά, θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτιικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία θα γίνουν μεταβλητοί ασθενείς.

ΑΤΤΙΚΗ

  • Καιρός: Αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα γύρω ορεινά.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 3, τις απογευματινές ώρες πρόσκαιρα από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ

  • Καιρός: Αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share