Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από τον Κατερινόπουλο: Γιατί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έγινε αφορμή να μην ξαναπάει στο «Φως στο Τούνελ» (Video)

Ποιος ο λόγος;

12 Μαΐου 2022 22:01
«Βόμβα» από τον Κατερινόπουλο: Γιατί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έγινε αφορμή να μην ξαναπάει στο «Φως στο Τούνελ» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη 10ωρη απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κλήθηκε να σχολιάσει ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ, Θανάσης Κατερινόπουλος, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι σταμάτησε να εμφανίζεται στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη εξαιτίας των όσων έλεγε και υπονοούσε για τον καθ' ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Ο κ. Κατερινόπουλος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη τα τελευταία χρόνια. Η τελευταία του παρουσία στο πάνελ ήταν όταν η εκπομπή ασχολήθηκε για πρώτη φορά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών που είχε σοκάρει την κοινή γνώμη. Ξαφνικά, όμως, οι εμφανίσεις του στην εκπομπή σταμάτησαν και πλέον ο Θανάσης Κατερινόπουλος συνεργάζεται με το Star.

«Είναι αυτός ο πρωταγωνιστής που φωτογράφισα στην πρώτη εκπομπή γνωστής…» είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ξεκινώντας το σχόλιό του για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Της Αγγελικής μας…» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη, καθώς ο ίδιος δεν ανέφερε το όνομά της. «Ναι, της Αγγελικής. Και μάλιστα έγινε αφορμή να μην ξαναπατήσω και στην εκπομπή…» ανέφερε ο απόστρατος αξιωματικός. «Εννέα ώρες για να πείσει ότι λειτούργησε εν βρασμώ ψυχής. Αυτό δεν πείθει τον απλό πολίτη, πόσω μάλλον τους δικαστές. Τα κίνητρά του ποια ήταν; Και τότε και τώρα και πάντα θα λέω. Για να ζήσει αυτός , έπρεπε να πεθάνει η Καρολάιν και ο νοών νοείτο…» τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος, ενώ επέρριψε ευθύνες στις διωκτικές αρχές.

Και πρόσθεσε: «Κάτι άλλο είναι από πίσω και δεν θα το μάθουμε ποτέ… Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πιθανώς ήταν εκβιαζόμενος, κάτι που ενδεχομένως ήξερε η Καρολάιν και φοβόταν. Γιατί έψαχνε να βρει σπίτι στην Κρήτη Καρολάιν; Τα κίνητρά του ήταν αυτά; Κοροϊδευόμαστε; Η ζωούλα του ήταν… Τα κίνητρά του δεν ήταν αυτά που προβάλλει».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share