Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ανείπωτη θλίψη στην Κατερίνη: Πέθανε ξαφνικά 18χρονος μετά από αδιαθεσία

Θρήνος στην εξόδιο ακολουθία του άτυχου Νίκου

12 Μαΐου 2022 13:37
Ανείπωτη θλίψη στην Κατερίνη: Πέθανε ξαφνικά 18χρονος μετά από αδιαθεσία
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη προκαλεί η είδηση ότι ένας νέος άνθρωπος μόλις 18 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στην Κατερίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας focusfm, ο άτυχος νέος αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίσθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, όπου δυστυχώς εκεί άφησε την τελευταία του πνοή.

Η εξόδιος ακολουθία του Νίκου έγινε σήμερα (12/5) στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στην Κατερίνη.

Μυστήριο με τον θάνατο του 7χρονου στη Θεσσαλονίκη: Ανακοπή υπέστη το παιδί – Τι έδειξαν οι εξετάσεις

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο ενός 7χρονου αγοριού στη Θεσσαλονίκη. Το παιδί διακομίστηκε χτες το πρωί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Ιπποκρατείου» νοσοκομείου με σπασμούς και πυρετό.

Πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρουν πως ο επτάχρονος είχε πυρετό από ημέρες και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι είχε χαμηλό αιματοκρίτη. Λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο το αγοράκι υπέστη ανακοπή αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Στη σορό του επτάχρονου διενεργήθηκε νεκροψία -νεκροτομή ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου θα προσδιοριστούν από την ιστολογική εξέταση.

Είχε προηγηθεί ένας ακόμη θάνατος μυστήριο παιδιού στη Θεσσαλονίκη πριν από μερικές ημέρες, εκείνος της 3χρονης Κατερίνας. Νοσοκομειακές πηγές, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ανέφεραν ότι η νέα υπόθεση έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά με εκείνη της 3χρονης.

«Άνοιξε την πόρτα του οδηγού και κάθισε πάνω μου»: Σοκάρουν οι νέες καταθέσεις για το διπλό φονικό στη Μονεμβασιά

Τον πάτησε τρεις φορές για να τον σκοτώσει, ενώ είχε ακόμα τις αισθήσεις του. Βασανιστικός ήταν ο θάνατος του 77χρονου συνεπιβάτη της μοτοσικλέτας στη Μονεμβασιά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που είδαν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους το ανεξήγητο δολοφονικό ξέσπασμα του 52χρονου, το βράδυ του Σαββάτου (7/5). Ο δράστης χτύπησε με το αγροτικό που οδηγούσε 4 φορές τον άτυχο άνδρα μέσα σε 20 λεπτά, πριν τελικά χάσει τη ζωή του.

«…Κοιτούσε επίμονα το πάτωμα για αρκετή ώρα, κάνοντας μια νευρική κίνηση με το δεξί του πόδι», «…άνοιξε την πόρτα του οδηγού και κάθισε πάνω μου, προσπαθώντας να βάλει εμπρός το αυτοκίνητο», ανέφεραν στους αστυνομικούς άλλοι μάρτυρες, περιγράφοντας ορισμένες από τις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές που φαίνεται ότι είχε την ημέρα του δολοφονικού αμόκ ο δράστης.

«Πλησίασα τον τραυματία και τον ρώτησα αν είναι καλά, απαντώντας μου ότι πονούσε ο γοφός του», ανέφερε στους αστυνομικούς κάτοικος της Μονεμβασιάς που πρόλαβε να μιλήσει με τον άτυχο συνεπιβάτη της μηχανής, πριν επιστρέψει ο 52χρονος για να ολοκληρώσει το δολοφονικό του «κρεσέντο».

«Τότε, είδα στα 40 μέτρα περίπου μπροστά μας ένα αυτοκίνητο λευκό, με ένα άτομο, τον οδηγό, να κατευθύνεται προς τα πάνω μας με αυξανόμενη ταχύτητα. Έριξε τα εμπόδια και άμεσα απομακρυνθήκαμε από το δρόμο. Έμεινε ο τραυματίας στο οδόστρωμα, τον οποίο παρέσυρε κάτω από το όχημά του…», περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας σε άλλο σημείο της κατάθεσής του.

Ο 77χρονος Αναστάσιος Σαρμπάνης βρέθηκε συνολικά 4 φορές κάτω από τις ρόδες του αγροτικού που οδηγούσε ο μαινόμενος 52χρονος, χάνοντας τελικά τη ζωή του με βασανιστικό θάνατο. Αφού χτύπησε τη μηχανή, ο δράστης επέστρεψε μετά από 15 λεπτά, αρχικά παρέσυρε τον άτυχο άνδρα για περίπου 200 μέτρα, έπειτα κάνοντας ελιγμούς τον πάτησε στο κεφάλι με τον δεξί πίσω τροχό του οχήματος και λίγη ώρα αργότερα έδωσε την τελευταία «χαριστική βολή» περνώντας ξανά πάνω από το σώμα του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share