Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φανερά ενοχλημένη με τα SMS η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η δημοσιοποίηση των μηνυμάτων είχε...» (video)

Οι εκκλήσεις της Δήμητρας στην αδερφή της

10 Μαΐου 2022 23:47
Φανερά ενοχλημένη με τα SMS η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η δημοσιοποίηση των μηνυμάτων είχε...» (video)
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ενόχλησή της εξέφρασε η πλευρά της 33χρονης κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τη δημοσιοποίηση των 95 μηνυμάτων με την αδερφή της Δήμητρα, μέσα από τα οποία αποκαλύπτεται ο ταραχώδης έγγαμος βίος της καθώς και μέρος της καθημερινότητας που βίωναν τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Την 33χρονη επισκέφθηκε το μεσημέρι, στις φυλακές, ο δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της 33χρονης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σημείωσε ότι «στην αρχή την ενόχλησε η δημοσιοποίηση των μηνυμάτων αυτών, στον βαθμό που περιλάμβαναν κάποιες προσωπικές σκέψεις και συναισθήματά της, τα οποία εξέφραζε μέσα από αυτά τα μηνύματα».

Δείτε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών την «καίνε» για τον θάνατο της Τζωρτζίνας (video)

Επίσης, διαβεβαίωσε ότι τα συγκεκριμένα γραπτά μηνύματα είναι αληθινά και είπε ότι «...ο καθένας μπορεί να τα ερμηνεύσει όπως θέλει». Παρόλα αυτά, πρόσθεσε ότι «είναι ένα από τα πολλά τεχνικού περιεχομένου ζητήματα τα οποία εξετάζονται λεπτομερώς και με προσοχή.

Άλλοι λένε κάτι με τον έναν τρόπο άλλοι το λένε με τον άλλον. Είναι το αποτέλεσμα του γεγονότος ότι η έρευνα είναι ακόμα ανοιχτή, δεν έχει οδηγήσει σε αδιάσειστο ξεκάθαρο συμπέρασμα, ερευνάται από όλες τις πλευρές και δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημα ακόμη».

Σημειώνεται, πως τα συγκεκριμένα SMS αποκάλυψε η εφημερίδα «ΜΠΑΜ» και στις συνομιλίες φαίνεται η έντονη ενόχληση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, για το γεγονός ότι η αδερφή της έφυγε από το σπίτι και εγκατέλειψε την Τζωρτζίνα που ακόμα ζούσε, λίγο καιρό μετά τον θάνατο της Ίριδας του δεύτερου παιδιού. Μάλιστα, η αδερφή της απείλησε την 33χρονη να επιστρέψει πίσω, καθώς είχε γράψει ότι «θα πάω στον εισαγγελέα να σου πάρουν το παιδί».

Οι εκκλήσεις της Δήμητρας στην αδερφή της

Στις στιχομυθίες μεταξύ των δύο γυναικών, που τοποθετούνται χρονικά μετά το θάνατο της Ίριδας και πριν την εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο το 2021, αντανακλώνται γλαφυρά τα συναισθήματα, αλλά και οι μύχιες σκέψεις τους, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, να παραμένει προσκολλημένη στον πρώην σύζυγό της.

Πιο ρεαλίστρια, αλλά και με συμβουλευτικό ρόλο προς την αδελφή της εμφανίζεται η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία φαίνεται να προτάσσει την ψυχική υγεία της Ρούλας και την υποστήριξη της άτυχης Τζωρτζίνας από την μητέρα της, σε αντιδιαστολή με την κατηγορούμενη, η οποία αναζητά διακαώς πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τις κινήσεις του Μάνου Δασκαλάκη, επιζητώντας κυρίως να μάθει αν εκείνος δηλώνει ακόμη «παντρεμένος» ή αν φορά τη βέρα του.

Απειλώντας, από πλευράς της, με αυτοκτονία, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αναστατώσει το οικογενειακό της περιβάλλον, με την αδελφή της να την καλεί να σκεφτεί τη μικρή Τζωρτζίνα, ενώ φτάνει στο σημείο να την απειλήσει πως θα ενημερώσει τις Εισαγγελικές Αρχές, ώστε το παιδί να δοθεί σε ίδρυμα για λόγους προστασίας, επισημαίνοντας πως «αν αυτό θες για το παιδί σου, ντροπή σου που είσαι μάνα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share