Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών την «καίνε» για τον θάνατο της Τζωρτζίνας (video)

Καταλυτική αναμένεται να είναι η κατάθεση μίας συγκεκριμένης νοσοκόμας

10 Μαΐου 2022 22:24
Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών την «καίνε» για τον θάνατο της Τζωρτζίνας (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμη 40 γιατροί αναμένεται να καταθέσουν αναφορικά με τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2021, με τη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, να έχει προφυλακιστεί, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της με υπερβολική δόση κεταμίνης.

Δείτε επίσης: Το αποκάλυψε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Γι’ αυτό στείλαμε εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη...» (video)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, υπάρχουν καταθέσεις από τρεις γιατρούς της ΜΕΘ Πατρών, μέσω των οποίων αποδίδεται μεγάλη αδιαφορία της 33χρονης μητέρας κατά τη διάρκεια νοσηλείας της 9χρονης Τζωρτζίνας. Μιλούν για χαρακτηριστική αδιαφορία, περίεργες κινήσεις και πως η συμπεριφορά της δεν αντιστοιχούσε σε αυτήν μιας μητέρας που το παιδί της νοσηλεύεται.

Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει μια σειρά καταθέσεων από 40 γιατρούς του νοσοκομείου του Ρίου, οι οποίοι αναμένεται να αναφερθούν στα εννέα ύποπτα επεισόδια που υπέστη το κοριτσάκι. Μάλιστα, πέντε από αυτά έχουν βιντεοσκοπηθεί.

Ανάμεσα στις καταθέσεις, θα είναι και αυτή μιας νοσοκόμας η οποία θα αναφέρει την ερώτηση της 33χρονης για την ύπαρξη καμερών στο δωμάτιο του παιδιού.

Νέα στοιχεία για τη διακομιδή της Ίριδας στο νοσοκομείο

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ίριδας. Ο θάνατος της 6 μηνών Ίριδας, που βρέθηκε ξαφνικά νεκρή στην κούνια της, διερευνάται, εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Στην περίπτωση της Ίριδας, όπως είναι γνωστό το πλήρωμα της Κινητής Μονάδας του ΕΚΑΒ που έσπευσε μετά την κλήση που δέχθηκε το πρωί της 21ης Μαρτίου 2021, στο σπίτι επί της οδού Μπιζανίου, βρήκε την 33χρονη Ρουλα Πισπιρίγκου να κάνει «ΚΑΡΠΑ». Η διαδικασία αναζωογόνησης συνεχίστηκε από τον γιατρό. Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», είναι ο άνθρωπος που έλαβε την απόφαση το βρέφος να διακομιστεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο. Απόφαση που προφανώς ελήφθη, υπό το βάρος της κρισιμότητας της κατάστασης και πως θα έπρεπε να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια και οι δυνατότητες επαναφοράς του βρέφους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share