Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χαλασμός από τον Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό: «Από αυτό το Σάββατο ξεχάστε...»

Έρχονται τα πρώτα μπάνια!

10 Μαΐου 2022 19:09
Χαλασμός από τον Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό: «Από αυτό το Σάββατο ξεχάστε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία προς το τέλος της εβδομάδας όπως είπε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου όχι όμως παντού το ίδιο, με τις θερμές αέριες μάζες να έρχονται αυτή τη φορά από τα βόρεια.

Ο καιρός την Τρίτη ξεκινά πολύ καλά με αστάθεια στα ΒΔ της χώρας. Ηλιοφάνεια θα έχουμε σε όλη την χώρα, εκτός από κάποιες συννεφιές στα Επτάνησα και την Πελοπόννησο χωρίς να δώσουν κάτι το ιδιαίτερο.

Ωστόσο, από μεσημέρι και μετά θα έχουμε αραιές συννεφιές σε Αττική, Εύβοια, Σποράδες και στα νησιά του ΒΑ Αιγαίο.

Στη βόρεια Ελλάδα θα έχει ήλιο στα πεδινά, αλλά θα έχουμε αστάθεια στα ορεινά τμήματα της Ηπείρου και της Μακεδονίας.

Προς το βράδυ η αστάθεια, ακόμη και με καταιγίδες, θα μεταφερθεί προς την κεντρική Μακεδονία, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ξαστεριά.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι το πρωί καλός και κάποιες τοπικές συννεφιές από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη και την κεντρική Μακεδονία από το πρωί θα έχουμε συννεφιά και στις βόρειες περιοχές Πέλλας, Κιλκίς και Σερρών θα έχουμε κάποιες μπόρες. Η θερμοκρασία από 11 έως 23 βαθμούς.

Τις υπόλοιπες μέρες και από την Τετάρτη έως και το Σάββατο θα έχουμε κάποια σύννεφα αστάθειας με τοπικές μπόρες.

Την Παρασκευή θα εμφανιστεί λίγο πιο έντονη αστάθεια με φαινόμενα που θα διαρκέσουν λίγο. Το Σάββατο η ημέρα από το πρωί θα ξεκινήσει πάρα πολύ καλά με τη θερμοκρασία να φτάνει ακόμη και τους 30 βαθμούς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share