Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κυκλοφοριακό κομφούζιο: «Στενάζουν» οι δρόμοι της Αττικής και οι οδηγοί - Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό (photo)

Που υπάρχει μποτιλιάρισμα

10 Μαΐου 2022 10:51
Κυκλοφοριακό κομφούζιο: «Στενάζουν» οι δρόμοι της Αττικής και οι οδηγοί - Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό (photo)
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κυκλοφοριακό κομφούζιο: Τραγική είναι η κατάσταση σε όλες τις κεντρικές λεωφόρους της Αττικής με τα ακινητοποιημένα τα Μέσα σταθερής τροχιάς από τις 09:00 έως τις 12:00 να κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.

«Σημειωτόν» πηγαίνουν οι οδηγοί στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής. Προβλήματα και κίνηση τώρα θα βρουν οι οδηγοί σε Κηφισό, Θηβών, Κηφισίας, Παραλιακή και στο λιμάνι του Πειραιά.

Συγκεκριμένα ο Κηφισός αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα. Στην κάθοδο το μποτιλιάρισμα ξεκινά από το ύψος της Κηφισιάς και μέχρι το Αιγάλεω τα οχήματα πηγαίνουν σημειωτόν. Στην άνοδο στο «κόκκινο» είναι η κίνση τώρα από την έξοδο της Ποσειδώνος μέχρι και την Νέα Φιλαδέλφεια.

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν όσοι οδηγοί κινούνται στην λεωφόρο Κηφισίας, με τα προβλήματα στην κάθοδο να ξεκινούν πριν από το Υγεία και τους οδηγούς να απεγκλωβίζονται μετά το Χίλτον.

Που παρατηρείται κίνηση στους δρόμους της Αττικής

Χαμηλές ταχύτητες και σε Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα, Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα, Πατησίων στο ρεύμα προς Αθήνα, λεωφόρο Αθηνών, λεωφόρο Θηβών, Βουλιαγμένης και Ποσειδώνος προς Αθήνα και σε όλους τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα και το λιμάνι του Πειραιά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share