Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός στην Κηφισιά: Άγριο ξύλο μεταξύ ανήλικων κοριτσιών! Ο κόσμος τραβούσε βίντεο αντί να τις χωρίσει (Video)

Σε ρινγκ μετατράπηκε το κέντρο του προαστίου των Αθηνών

10 Μαΐου 2022 10:15
Χαμός στην Κηφισιά: Άγριο ξύλο μεταξύ ανήλικων κοριτσιών! Ο κόσμος τραβούσε βίντεο αντί να τις χωρίσει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ρινγκ μετατράπηκε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Κηφισιάς, λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου όταν δύο ανήλικα κορίτσια πιάστηκαν στα χέρια και ο κόσμος που παρακολουθούσε, αντί να τις χωρίσει, τραβούσε βίντεο. Επίσης, γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια για ένα ταξί!

Σύμφωνα με μαρτυρία που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τα δυο κορίτσια άρχισαν να τσακώνονται, για άγνωστο λόγο και πετούσαν αντικείμενα η μία αντικείμενα στην άλλη. Γρήγορα όμως τα πράγματα εκτροχιάστηκαν με τις ανήλικες να πιάνονται στα χέρια και σχεδόν να ξεγυμνώνονται από τα τραβήγματα και τα χτυπήματα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, αν και υπήρχε αρκετός κόσμος τριγύρω, κανένας δεν μπήκε στη μέση για να τις χωρίσει αλλά αντίθετα τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα και στοιχημάτιζαν για το ποια θα κερδίσει.

Όπως ανέφερε ένας άλλος νεαρός στην κάμερα του καναλιού, αρκετά παιδιά αποφεύγουν να εμπλακούν φοβούμενα ότι μπορεί να στοχοποιηθούν εκείνα στη συνέχεια. Το περιστατικό έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας που έφτασε στο σημείο μετά από κλήση που έγινε από άλλους περαστικούς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share