Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γιάννενα: Μητέρα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στα ΚΕΠ μπροστά στα δύο παιδιά της

Όταν θεώρησε πως δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τη δουλειά της έβγαλε ένα μαχαίρι

9 Μαΐου 2022 12:25
Γιάννενα: Μητέρα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στα ΚΕΠ μπροστά στα δύο παιδιά της
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί στον οικισμό του Περάματος στα Γιάννενα, όταν αλλοδαπή γυναίκα αποπειράθηκε να κάνει κακό στον εαυτό της με τη χρήση μαχαιριού. Ειδικότερα η γυναίκα είχε μεταβεί στο ΚΕΠ που υπάρχει στην περιοχή μαζί με τα δύο μικρά παιδιά της.

Όταν θεώρησε πως δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τη δουλειά της για την οποία είχε απευθυνθεί στο ΚΕΠ έβγαλε ένα μαχαίρι και αφού έκανε την προσευχή της έδειξε πως είχε την πρόθεση να κάνει κακό στον εαυτό της με το αιχμηρό αντικείμενο που κρατούσε.

Δείτε επίσης: Άσφαλτος γεμάτη αίμα - Θλιβερά νούμερα: Δεκατρείς νεκροί και 667 τραυματίες σε 590 τροχαία τον Απρίλιο στην Αττική!

αστυνομια-περιπολικο
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία με τους άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν πρώτοι στο σημείο να αφοπλίζουν μέσα σε λίγα λεπτά τη γυναίκα και να μεταφέρουν τα δύο παιδάκια της σε παιδικό σταθμό που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να τα ηρεμήσουν αφού όπως ήταν αναμενόμενο αναστατώθηκαν από αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια τους.

Σύμφωνα με το epirus-tv, για το συμβάν ενημερώθηκε και ο πατέρας της οικογένειας ενώ όλοι τους αναμένεται να μεταβούν στο Α.Τ Ιωαννίνων.

Θρήνος στην Δονούσα: 85χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του

Τραγωδία στη Δονούσα με έναν 85χρονο να δίνει τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής (8/5).

Σύμφωνα με το cyclades24 τον 85χρονο τον βρήκαν συγγενικά του πρόσωπα στη Δονούσα και ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία όταν έφτασε σπίτι του τον βρήκε απαγχονισμένο από ένα δέντρο. Την προανάκριση για τα αίτια που οδήγησαν τον 85χρονο στην αυτοκτονία διενεργεί το ΑΤ Νάξου.

αστυνομια-μοτοσικλετα
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Τρόμος δίχως τέλος στο Αρκαλοχώρι: Νέος σεισμός ταρακούνησε την περιοχή - Μόλις 5 χιλιόμετρα το εστιακό βάθος

Σεισμική δόνηση 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε νότια του Αρκαλοχωρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης και συγκεκριμένα 7 χλμ. νοτιοανατολικά του χωριού, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός σημειώθηκε στις 16:22 της Κυριακής (8/5).

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share