Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μονεμβασιά: Τραγουδιστής το δεύτερο θύμα του δολοφονικού τροχαίου - Η ανατριχιαστική του ερμηνεία με Στέλιο Καζαντζίδη (video)

Ο άτυχος 77χρονος είχε εντυπωσιάσει με την παρουσία του στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια

8 Μαΐου 2022 14:56
Μονεμβασιά: Τραγουδιστής το δεύτερο θύμα του δολοφονικού τροχαίου - Η ανατριχιαστική του ερμηνεία με Στέλιο Καζαντζίδη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μονεμβασιάς μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (7/5), όταν οδηγός αγροτικού οχήματος, παρέσυρε τουλάχιστον για 200 μέτρα και τελικά σκότωσε δύο ηλικιωμένους. Στο μεταξύ, το δεύτερο θύμα από το σοκαριστικό τροχαίο είναι 77χρονος τραγουδιστής, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει με τις ερμηνείες του σε τραγούδια εποχής του Στέλιου Καζαντζίδη.

Παράλληλα, δείτε όσα ανατριχιαστικά είπε ο γιος του ενός εκ των δύο νεκρών: «Είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στο δρόμο» (video)

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 52χρονος δράστης είναι αγρότης και γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή οποίος διατηρεί μικρή μονάδα τουριστικών δωματίων ενώ δεν έχει δική του οικογένεια. Τα θύματα του είναι δύο 77χρονοι άνδρες, ο Τάσος Σαρμπάνης και ο Νικήτας Δεμμελος.

Ο Τάσος Σαρμπάνης αγαπούσε το τραγούδι και το 2017 είχε συμμετάσχει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, τραγουδώντας με μεγάλη επιτυχία το τραγούδι «Τραγουδώ». Ο 77χρονος είχε εντυπωσιάσει με την ερμηνεία του σε τραγούδια εποχής του Στέλιου Καζαντζίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός παρέσυρε για περίπου 200 μέτρα τον έναν αναβάτη, προκαλώντας του θανατηφόρα χτυπήματα με το ΙΧ και σταμάτησε μόνο όταν σιγουρεύτηκε ότι τον είχε σκοτώσει. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, επέστρεψε και σκότωσε και τον δεύτερο αναβάτη που κείτονταν στο έδαφος. Τον «μάζεψε» κάτω από το αυτοκίνητό του και τον «αποτελείωσε».

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από αυτόπτες μάρτυρες που δεν πίστευαν στα μάτια τους όσα έβλεπαν να διαδραματίζονται μπροστά τους. Άμεσα έσπευσαν περιπολικά στο σημείο και καταδίωξαν τον δράστη. Ένα περιπολικό βγήκε μπροστά του για να του ανακόψει την πορεία, όμως ο δράστης εμβόλισε το αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. για να διαφύγει.

Το ίδιο έκανε κι ένα ΙΧ προσπαθώντας με τον ίδιο τρόπο να τον σταματήσει, ενώ κάποιοι πολίτες προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν και να ανοίξουν την πόρτα. Έντρομοι οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να φύγουν από το σημείο, καθώς ο οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και φαινόταν πως δεν υπολόγιζε κανέναν και τίποτα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν λίγο αργότερα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share