Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Οργή στη Λάρισα: Σε κατάσταση σοκ έγκυος εργαζόμενη μετά από επίθεση του εργοδότη της – Αναζητείται ο δράστης (video)

Την επίθεση στην 26χρονη έχει καταγγείλει και η ΓΣΕΕ

7 Μαΐου 2022 20:57
Οργή στη Λάρισα: Σε κατάσταση σοκ έγκυος εργαζόμενη μετά από επίθεση του εργοδότη της – Αναζητείται ο δράστης (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κατάσταση σοκ είναι η έγκυος εργαζόμενη που δέχτηκε επίθεση από τον συνιδιοκτήτη του καφέ όπου εργαζόταν στη Λάρισα.

Η 26χρονη υπάλληλος δέχτηκε σωματική και λεκτική επίθεση επειδή ενημέρωσε την Επιθεώρηση Εργασίας για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές της. Ανακοίνωση – καταγγελία για τη συγκεκριμένη επίθεση έχει κυκλοφορήσει η ΓΣΕΕ. Η ίδια μίλησε στην ΕΡΤ για το σοκ που υπέστη και τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του εργοδότη της.

Η εργαζόμενη υπέβαλε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ όπως λέει ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ από την επίθεση. Στη μηνυτήρια αναφορά υπάρχει και κατάθεση εργαζόμενου σε άλλο κατάστημα, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο βίαιο συμβάν.

Την καταγγελία έφερε στο φως της δημοσιότητας με ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ, ενώ έκανε λόγο για αύξηση των περιπτώσεων εργοδοτικών αυθαιρεσιών. Ο ιδιοκτήτης αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

27χρονη έγκυος πήγε να κάνει υπερηχογράφημα - Όταν το είδαν οι γιατροί πάγωσαν και της είπαν να το ρίξει

27χρονη ήταν 22 εβδομάδων έγκυος αντιμετώπισε μία έκπληξη. Εκείνη και ο άντρας της θα αποκτούσαν δίδυμα. Ωστόσο υπήρξε και ένα ακόμη σοκ που ανησύχησαν τους γιατρούς. Επίσης, μια 24χρονη έγκυος πήγε για το υπερηχογράφημα των 25 εβδομάδων και όταν κοίταξε την οθόνη η καρδιά της «σταμάτησε»

Τα δίδυμα ήταν ενωμένα στο στέρνο τους, στο διάφραγμα, στο συκώτι και στην μεμβράνη γύρω από την καρδιά. Ο φόβος ότι τα μικρά κορίτσια δεν θα επιβίωναν τον διαχωρισμό, οδήγησε τους γιατρούς να συμβουλέψουν την 27χρονη να τερματίσει την εγκυμοσύνη.

Και οι δύο γονείς ωστόσο συμφώνησαν ότι δεν ήταν δίκαιο να μην τους δώσουν μία ευκαιρία. Η 27χρονη γέννησε με καισαρική. Ωστόσο αυτό ήταν μόνο η αρχή στο ταξίδι τους ως αδερφούλες.

Όταν η 27χρονη γέννησε, έμεινε έκθαμβη με τα κοριτσάκια της. «Κατευθείαν είπα ότι ήταν πανέμορφες. Μου κρατούσαν και οι δύο τα δάχτυλα μου, και βγήκαν στον κόσμο με δυνατές φωνές. Τότε κατάλαβα ότι έκανα την σωστή επιλογή.» Είπε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως είναι τώρα ένα χρόνο μετά το χειρουργείο, τα 2 ετών δίδυμα κοριτσάκια:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share