Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (7/5)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας

7 Μαΐου 2022 07:28
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (7/5)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Σάββατο 7/5! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή του Mega "Mega Σαββατοκύριακο". Παράλληλα, με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας, με νέες πληροφορίες να βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας προκαλώντας πολλά ερωτήματα.

Καιρός σήμερα 7/5: Άστατος με τοπικές βροχές και ισχυρούς ανέμους - Προειδοποίηση Κλέαρχου Μαρουσάκη & Σάκη Αρναούτογλου

Άστατος αναμένεται σήμερα Σάββατο (7/5) ο καιρός, με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες, με τους Σάκη Αρναούτογλου και Κλέαρχο Μαρουσάκη να προειδοποιούν για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων. Ενώ, κάτι «περίεργο» μέσα στο επόμενο 2μηνο «βλέπουν» τα μερομήνια.

Σάκης Αρναούτογλου: Βελτιωμένος o καιρός

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου και η ΕΜΥ, σήμερα Σάββατο 7 Μαΐου 2022 ο καιρός θα είναι βελτιωμένος σε όλη τη χώρα, σε γενικές γραμμές.

Πάντως υπάρχει η πιθανότητα όμβρων τοπικού χαρακτήρα στην Ήπειρο και στην Κέρκυρα. Βόρειοι άνεμοι με εντάσεις 5-6 μποφόρ στο Αιγαίο. Ανατολικές άνεμοι με ίδιες εντάσεις στο Ιόνιο. Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες.

Αναλυτικότερα σδτην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών και βαθμιαία βελτίωση.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, όπου είναι πιθανό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία.

Από εκεί και πέρα η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια θα κυμανθεί από 07 έως 22 βαθμούς, στα ηπειρωτικά από 09 έως 24 και στη νησιωτική χώρα από 12 έως 22 και τοπικά στα Δωδεκάνησα έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Εξάλλου οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα βόρεια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα από βόρειες διευθύνσεις, με την ίδια ένταση. Τέλος να σημειώσουμε ότι ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά και τα νότια.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Αραιές συννεφιές αλλά και δυνατούς ανέμους στις θάλασσες

Αραιές συννεφιές αλλά και δυνατούς ανέμους στις θάλασσες θα συναντήσουμε σήμερα Σάββατο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για σήμερ Σάββατο 7/5

ΑΤΤΙΚΗ

  • Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών και βαθμιαία αίθριος.
  • Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και το μεσημέρι – απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες.
  • Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα νότια έως 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share