Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: «Σκότωσε» στο ξύλο τον 2χρονο γιο της συντρόφου του - Παραμορφώθηκε το πρόσωπό του (Video)

Τρόμος για το παιδί

6 Μαΐου 2022 19:31
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: «Σκότωσε» στο ξύλο τον 2χρονο γιο της συντρόφου του - Παραμορφώθηκε το πρόσωπό του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει η ιστορία ξυλοδαρμού στη Θεσσαλονίκη. Ένας άντρας χτύπησε άγρια ένα δίχρονο παιδί στο σώμα και το κεφάλι. Ο ίδιος ήταν μάλιστα ο σύντροφος της μητέρας του άτυχου παιδιού.

Δείτε επίσης: Φριακιαστικό περιστατικό στην Εύβοια: Άνδρας ξυλοκόπησε τη σύντροφό του στο χώρο εργασίας της

Αφού καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη το 201, εξέτισε τα 2μιση και επιδεικνύοντας καλή διαγωγή στις φυλακές κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος, εδώ και 2 χρόνια -πριν καν γίνει το εφετείο.

Σύμφωνα με το MEGA το χτύπησε με τα χέρια του με ασύλληπτη μανία, πέταξε κι έσπασε πάνω του ακόμα κι ένα ξύλινο τραπεζάκι. Το κούρεψε, γιατί στο μυαλό του έτσι έπρεπε το παιδί να τιμωρηθεί. Είχε φάει τόσο ξύλο που το πρόσωπό του είχε παραμορφωθεί.

Ο δράστης, είχε τότε ισχυριστεί, ότι το έκανε επειδή το μόλις 2 ετών αγοράκι, του έσκισε ένα βιβλίο ακριβό. Κι ύστερα, το εγκατέλειψε ολομόναχο στο σπίτι, στην τραγική αυτή κατάσταση, αδιαφορώντας πλήρως, για το εάν το παιδί αυτό βρίσκεται ακόμα στη ζωή ή το είχε σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια.

Σήμερα, ο μικρός Γρηγόρης είναι 8 ετών. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ζει με τη μητέρα και τον μεγαλύτερό του αδελφό στο εξωτερικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share