Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σάλος στην Κάλυμνο: Πήγε να καταγγείλει βιασμό και οι αστυνομικοί την έδιωξαν - Η συνέχεια σοκάρει

Τι συνέβη;

6 Μαΐου 2022 09:58
Σάλος στην Κάλυμνο: Πήγε να καταγγείλει βιασμό και οι αστυνομικοί την έδιωξαν - Η συνέχεια σοκάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στην Κάλυμνο όταν 19χρονη φοιτήτρια που κατήγγειλε για βιασμό πήγε να καταθέσει μήνυση και οι αστυνομικοί «προσπάθησαν να την αποτρέψουν». Μάλιστα, μετά από τις εξελίξεις, φαίνεται να ξυλοκοπήθηκε.

Με την ευκαιρία διάβασε εδώ τι είναι το «stealthing» και γιατί μπορεί να θεωρηθεί ακόμη και εγκληματική ενέργεια.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλλει η δικηγόρος Σταματία Μάρκου, η 19χρονη πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου να καταγγείλει τον βιασμό της και να υποβάλει μήνυση. Εκεί οι αστυνομικοί, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η δικηγόρος στο Mega, προσπάθησαν να την προτρέψουν να μην προχωρήσει σε μήνυση.

Όπως φαίνεται, της είπαν ότι «θα βρει και εκείνη τον μπελά της» και την ενημέρωσαν «ότι θα τον καλέσουν (σ.σ. τον καταγγελλόμενο ως βιαστή) για συστάσεις».

Η κοπέλα, τότε, μετέβη στην Αθήνα προκειμένου να καταθέσει μήνυση. Στη συνέχεια γύρισε στο νησί συνοδευόμενη από τη μητέρα της, καθώς το ενδιάμεσο διάστημα δεχόταν απειλές από τον φερόμενο ως βιαστή.

Ωστόσο, καθώς η νεαρή έβγαινε την Πέμπτη από το πανεπιστήμιο δέχτηκε επίθεση από την αδερφή του φερόμενου ως βιαστή.

Μετά την καταγγελλόμενη επίθεση, η αδερφή του άνδρα κατέθεσε μήνυση εναντίον της φοιτήτριας, με την τελευταία να οδηγείται σήμερα με χειροπέδες στον εισαγγελέα στην Κω.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share