Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία Πάτρα: Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της δασκάλας της Τζωρτζίνας - Τι λέει για τις ζωγραφιές

Όλα όσα είπε

5 Μαΐου 2022 17:28
Τραγωδία Πάτρα: Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της δασκάλας της Τζωρτζίνας - Τι λέει για τις ζωγραφιές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η δασκάλα της Τζωρτζίνας, μίλησε στην κάμερα του T-live και τη Γιώτα Κηπουρού για την 9χρονη που γνώρισε μέσα στη σχολική αίθουσα και αναφέρθηκε τόσο στον χαρακτήρα της μικρής όσο και στις ζωγραφιές της.

Παράλληλα, δείτε το μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη μέσα από τις φυλακές.

Συγκεκριμένα, η δασκάλα κάνει λόγο για ένα πολύ υγιές και χαρούμενο παιδί, το οποίο ήταν ο αρχηγός της τάξης, ο αρχηγός της ομάδας, ο αρχηγός του σχολείου, καλοντυμένο και περιποιημένο

«Το παιδάκι δεν μας έδινε τέτοια εικόνα, το παιδάκι ήταν το πιο χαρούμενο, ευτυχισμένο, υγιέστατο, η χαρά της ζωής ήταν η Τζωρτζίνα. Όταν την είδα στην τηλεόραση αλλοιωμένη μετά από αυτό που συνέβη, δεν ήθελα να βλέπω αυτό το πράγμα, γιατί εγώ είχα την εικόνα μιας Τζωρτζίνας που πέταγε και την χαρά της, με περίμενε στην πόρτα και μου έλεγε: «κυρία καλώς ήρθατε» και με έπαιρνε αγκαλιά, ανέφερε χαρακτηριστικά η δασκάλα.

Σχετικά με τις ζωγραφιές είπε: "Τι βλακείες είναι αυτές που λένε για τις ζωγραφιές; Οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας δεν είχανε ποτέ πρόβλημα. Ούτε τι λένε οι ψυχολόγοι, τώρα δεν με αφορούν εμένα αυτά."

Όπως υπογράμμισε, δεν είδε κάτι ύποπτο στις ζωγραφιές που έκανε η 9χρονη. "Που να καταλάβω… Που να δείτε εσείς τις ζωγραφιές κατάμαυρες παιδιών που μου λες τώρα: "τι ζωγραφίζει αυτό το παιδί εδώ μέσα"; Τι συμβαίνει μέσα, αλλά τελικά δεν συμβαίνει τίποτα. Μετά Χριστόν, πολλοί προφήτες".

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share