Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νέος Country Manager της Angelini Pharma Hellas o Jannis Gabriele

Αναλαμβάνει καθήκοντα Country Manager της Angelini Pharma Ελλάδας & Βουλγαρίας

5 Μαΐου 2022 11:41
Νέος Country Manager της Angelini Pharma Hellas o Jannis Gabriele
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέος Country Manager της Angelini Pharma Hellas ο Jannis Gabriele, ο οποίος ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντα του από την 1η Απριλίου του 2022. Συγκεκριμένα, ο κ. Jannis κατέχει τη θέση του Country Manager της Angelini Pharma Ελλάδας & Βουλγαρίας, έχοντας ως έδρα την Αθήνα.

Ο νέος Country Manager της Angelini Pharma Hellas, Jannis Gabriele δήλωσε:

«Εντάσσομαι στην Angelini Pharma Hellas μετά από πολυετή εμπειρία στην Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια και είμαι ιδιαιτέρως ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεισφέρω στην ανάπτυξη της Angelini Pharma στο απαιτητικό περιβάλλον της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας. Στην Angelini Pharma, επικεντρώνουμε την προσοχή μας πρωτίστως στην Ψυχική Υγεία και την φροντίδα των καταναλωτών και συμβάλλουμε στην παροχή καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων σε αυτές τις θεραπευτικές κατηγορίες, στους Έλληνες επαγγελματίες υγείας, στα φαρμακεία και στους ασθενείς».

Ο Jannis Gabriele διαθέτει πολυετή εμπειρία, άνω των 17 ετών, στον φαρμακευτικό κλάδο, ενώ εντάχθηκε στην Angelini Pharma το 2015 όπου κατείχε θέσεις ευθύνης, στην Angelini Pharma Ρωσίας και Angelini Pharma Ρουμανίας. Νωρίτερα εργάστηκε στη CSC Pharmaceuticals και τη Hilti Group και διαθέτει τίτλο σπουδών στις Οικονομικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Bocconi, στην Ιταλία.

Σχετικά με την Angelini Pharma

Η Angelini Pharma είναι μια διεθνής φαρμακευτική εταιρεία, μέρος της ιταλικής ιδιωτικής εταιρείας Angelini Industries. Η Angelini Pharma δεσμεύεται να βοηθά τους ασθενείς στους θεραπευτικούς τομείς της Υγείας του Εγκεφάλου & Ψυχικής Υγείας, των Σπάνιων Παθήσεων και της Φροντίδας της Υγείας των Καταναλωτών. Τα τελευταία 50 χρόνια, στον τομέα της ψυχικής υγείας, η Angelini Pharma έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση για τις ουσιαστικές προσπάθειές της να βελτιώσει τη διαχείριση ασθενών με διαταραχές ψυχικής υγείας χάρη στα σημαντικά, εσωτερικά αναπτυγμένα μόρια (όπως η τραζοδόνη) και τη δέσμευσή της για την καταπολέμηση του στίγματος της ψυχικής υγείας. Η Angelini Pharma δραστηριοποιείται απευθείας σε 20 χώρες απασχολώντας σχεδόν 3.000 άτομα και εμπορευματοποιεί τα προϊόντα της σε περισσότερες από 50 χώρες μέσω στρατηγικών συμμαχιών με κορυφαίους διεθνείς φαρμακευτικούς ομίλους. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.angelinipharma.com και www.angelinipharma.gr για την Angelini Pharma Hellas.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share