Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Κόλαση» στους δρόμους της Αθήνας: Σταματημένα τα αυτοκίνητα σε Κηφισό και Κηφισίας - Που αλλού υπάρχει μποτιλιάρισμα

Ποιους δρόμους να αποφύγετε

5 Μαΐου 2022 09:49
«Κόλαση» στους δρόμους της Αθήνας: Σταματημένα τα αυτοκίνητα σε Κηφισό και Κηφισίας - Που αλλού υπάρχει μποτιλιάρισμα
(EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κυκλοφοριακό κομφούζιο: Αντιμέτωποι με μεγάλη ταλαιπωρία είναι οι οδηγοί στους δρόμους της Αθήνας σήμερα το πρωί, καθώς υπάρχει μποτιλιάρισμα στο οδικό δίκτυο.

Ειδικότερα, «σημειωτόν» κινούνται τα αυτοκίνητα στη Λεωφόρο Κηφισού, και στα δύο ρεύματα και ειδικότερα στο ύψος της Λυκόβρυσης στην κάθοδο (προς Πειραιά), και στο ύψος του Περιστερίου στην άνοδο (προς Λαμία). Στη Λεωφόρο Κηφισίας, ιδιαίτερα προβλήματα παρατηρούνται και στα δύο ρεύματα, ειδικά στο ύψος του Ψυχικού. Συμφόρηση υπάρχει και στο κέντρο της Αθήνας.

Που υπάρχει κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Ενώ, όπως ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου, ο καιρός θα είναι ψυχρός το επόμενο χρονικό διάστημα, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση, ενώ αναμένονται και φαινόμενα, τα οποία κυρίως θα έχουν τοπικό χαρακτήρα.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (5/5)

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Πέμπτη 5/5! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή του Mega "Κοινωνία Ώρα Mega". Ενώ την ίδια ώρα διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Εγκαυμάτων βρίσκεται ο 28χρονος που τραυματίστηκε μετά από έκρηξη στα Γρεβενά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share