Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θάνατος - μυστήριο 3χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Το φάγανε άδικα... ψάχνουμε απαντήσεις μετά θάνατον» - Ξέσπασε η μητέρα (Video)

Απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα ψάχνουν οι τραγικοί γονείς

5 Μαΐου 2022 07:50
Θάνατος - μυστήριο 3χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Το φάγανε άδικα... ψάχνουμε απαντήσεις μετά θάνατον» - Ξέσπασε η μητέρα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανείπωτη θλίψη προκαλεί ο θάνατος του 3χρονου κοριτσιού στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, την ώρα που οι γονείς ψάχνουν απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του παιδιού τους. Η μικρή έφυγε από τη ζωή από αδιευκρίνιστα αίτια, μετά από 12 μέρες νοσηλείας.

Οι καρδιές ράγισαν χθες στην κηδεία του παιδιού, η οποία έγινε στην εκκλησία του Αγίου Ιερόθεου στο χωριό Κομπωτή Αιτωλοακαρνανίας, τόπο καταγωγής του πατέρα του κοριτσιού. Μάλιστα, το σκηνικό της κηδείας, θύμιζε περισσότερο βάπτιση επειδή τηρήθηκαν τοπικά έθιμα.

Η μητέρα του 3χρονου κοριτσιού που μπήκε στο νοσοκομείο με ένα πρήξιμο στο πόδι μίλησε στο μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για τις συνθήκες θανάτου της μικρής. Σοκαρισμένη από τον θάνατο του παιδιού της, ανέφερε πως θα αναλάβει η δικαιοσύνη, προκειμένου να «δικαιωθεί» η μικρή έστω και μετά θάνατον.

«Τίποτα, από εδώ και πέρα ο νόμος. Ο κ. Διαλυνάς θα αποφανθεί. Έχουμε καταθέσει μήνυση, τελείωσε. Εφόσον δεν παίρνουμε απαντήσεις εν ζωή τις ψάχνουμε στον θάνατο», δήλωσε αρχικά.

Για το ενδεχόμενο ιατρικού λάθους είπε πως «αυτό είναι πίστη, ελπίζω να διαψευστεί για να νιώσω ίσως ανακούφιση ότι, τι να πω, ότι δεν μου “έφαγαν” το παιδί; Τι να πω, δεν ξέρω, δεν μπορώ, δεν έχω σκέψη να σας πω, δεν έχω σκέψη, τι να πω; Μακάρι να μην ήταν άρρωστο και να μη το ήξερα; Ή να πω “μου το φάγανε”; Τι είναι καλύτερο;».

Το παιδάκι δεν είχε προβλήματα υγείας πριν μπει στο νοσοκομείο; «Όχι δεν είχε κανένα πρόβλημα, να ήταν σε εξέλιξη, γενικότερα, δεν είχε τίποτα ούτε να παίρνει φάρμακα ούτε τίποτα, το παιδί ήταν υγιέστατο, ένα παιδί που ήταν 3 χρόνων, και έμοιαζε για 5-6. Μέχρι και η νεκροτόμος που το είδε μου λέει: “τι κοπέλα είναι αυτή;”.

Μου το φάγανε άδικα το παιδί, τελείωσε, τελείωσε. Αν δε ξέρεις τι έχεις δεν σε παρακαλάνε οι γονείς να το πάρουν το παιδί από εκεί, επειδή έχουν τη δυνατότητα να το πάνε κάπου καλύτερα, και να σου απαντάνε «εδώ είστε σε καλά χέρια». Όταν δεν ξέρεις δεν είναι κακό να πεις, “δεν ξέρω θα πάμε σε ένα πιο εξειδικευμένο νοσοκομείο της χώρας, θα έκανα έρανο αν δεν είχα, αλλά…», συμπλήρωσε.

«Αυτά θα τα βρει ο δικηγόρος μου αν και είναι πλέον αργά, ο μόνος λόγος που γίνεται όλο αυτό είναι για να γνωρίζει η ψυχούλα του παιδιού μου. Θα βρούμε την άκρη, ακόμα και τώρα ποιος είναι ο λόγος που έγιναν όλα αυτά αν και δεν υπάρχει λόγος. Όλα θα βγουν στη φόρα και στη δημοσιότητα για να ξέρουν ο κόσμος, να προσέχουν τα παιδιά τους και να μην εμπιστεύονται ούτε μία ώρα πουθενά, ούτε τον γιατρό», κατέληξε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share