Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Φρίκη στην Ηλεία: Κατακρεούργησε με χορτοκοπτικό 9 κουτάβια!

Σοκ στο χωριό Καβάσιλα

4 Μαΐου 2022 15:50
Φρίκη στην Ηλεία: Κατακρεούργησε με χορτοκοπτικό 9 κουτάβια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ηλεία: Όπως έγινε γνωστό μέσα από τη σελίδα των εθελοντών Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας – Φιλοζωική Ένωση Αμαλιάδας κάτοικος Καβασίλων, σκότωσε με χορτοκοπτικό μηχάνημα, εννιά κουτάβια. Η φριχτή αυτή πράξη, έχει καταγγελθεί στην αστυνομία, και έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Δείτε επίσης: Σκυλίτσα επιτίθεται σε γυναίκα που προσπαθεί να της πάρει το κουτάβι της (video)

Ο άνδρας ο οποίος φέρεται να σκότωσε τα άτυχα ζώα, παραδέχθηκε το γεγονός στην αστυνομία, υποστηρίζοντας πως ήταν ατύχημα.

Στα κοινωνικά δίκτυα έχει ξεσηκωθεί ένα μεγάλο κύμα αντιδράσεων, με πολλούς χρήστες να τονίζουν πως, ένας άνθρωπος που σήμερα μπορεί να σκοτώσει εννιά κουτάβια με ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, αύριο είναι βέβαιο πως είναι ικανός να βλάψει τον οποιονδήποτε.

Απίστευτο: Αυτός ο σκύλος μπορεί και μιλάει - Θα πάθετε σοκ με το βίντεο

Έχουμε δει σκύλο να οδηγάει, σκύλο να κάνει τις δουλειές του σπιτιού και σκύλο να κλαίει επειδή παρακολουθεί το "Lion King". Ωστόσο, αυτά τα χαριτωμένα τετράποδα πλάσματα, δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν με τις δυνατότητες τους και ανάμεσα σε όλα αυτά τα ταλαντούχα σκυλιά έρχεται να προστεθεί και η σκυλίτσα που μιλάει.

Ο λόγος για την Miss Wendy, μία πανέμορφη σκυλίτσα με λευκό και φουντωτό τρίχωμα.

Ο Marc Métral παρουσίασε τη σκυλίτσα του, στο "Βρετανία έχεις ταλέντο" το 2015 και οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

«Συγχαρητήρια, στα εννέα χρόνια που κάνεις αυτό το σόου, ο Σάιμον είπε ότι ήθελε έναν σκύλο που να νιαουρίζει ή να τραγουδάει, και εσύ τα έκανες και τα δύο, απίστευτα», λέει η Amanda Holden, η ηθοποιός και κριτής του σόου. 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share