Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Κυνική ομολογία από 24χρονο - «Μου άρεσε η γάτα και τη σκότωσα»

Φρίκη!

4 Μαΐου 2022 12:03
Πάτρα: Κυνική ομολογία από 24χρονο - «Μου άρεσε η γάτα και τη σκότωσα»
(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις φυλακές Κορυδαλλού κρατείται το τελευταίο διάστημα ένας 24χρονος από την Πάτρα που συνελήφθη για δολοφονία γάτας που με βάση τον νέο νόμο είναι κακούργημα.

Ωστόσο πέρα από την τιμωρία που αντιμετωπίζει, εκείνο που πραγματικά εξοργίζει είναι η... εξήγηση του προφυλακισμένου πλέον, για την πράξη του.

«Μου άρεσε η γάτα μόλις την είδα και αποφάσισα να την εξοντώσω», είπε με κυνισμό στους αστυνομικούς στις 26 Ιουλίου 2021, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Πελοπόννησος, όταν και έγινε το έγκλημα κατά του ανυπεράσπιστου ζώου. Σύμφωνα, μάλιστα, με το κατηγορητήριο, ο δράστης χρησιμοποίησε ένα ξυράφι και την τραυμάτισε θανάσιμα στην κοιλιακή χώρα.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, που έσπευσε επί τόπου και συνέλαβε τον 24χρονο, ο οποίος ήταν ατάραχος και περιέγραψε την αποτρόπαια πράξη του με απόλυτη φυσικότητα και απάθεια, σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

24χρονος δολοφόνησε γάτα στην Πάτρα
Photo Credits: (EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

Το συγκεκριμένο περιστατικό ήρθε και πάλι στη δημοσιότητας με αφορμή την κακοποίηση -και ευτυχώς όχι τη δολοφονία- μιας άλλης γάτας, στην Αιδηψό, με τον δράστη να εντοπίζεται μέσω των social media και να οδηγείται ενώπιον της δικαιοσύνης.

Αιδηψός: «Ζητώ συγγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασα... Δεν διέπραξα εγώ την πράξη» - Η απάντηση του 30χρονου για το βίντεο με το γατάκι

Τεράστιος σάλος έχει ξεσπάσει στα social media και το πανελλήνιο, με το βίντεο που δημοσιεύτηκε τις τελευταίες ώρες και δείχει την κακοποίηση μιας γάτας στην Αιδηψό. Στο συγκεκριμένο βίντεο, ένας άνδρας αφού προσεγγίζει τη γάτα με ένα ψάρι, στη συνέχεια την κλωτσάει στη θάλασσα.

Το περιστατικό τραβάει σε βίντεο ένας από τα μέλη της παρέας, ο Μανώλης Καραμανώλης, ο οποίος μάλιστα το ανάρτησε στα social media και μετά τον σάλο, αντέδρασε φωνάζοντας και βρίζοντας με νέα βίντεο στα social media. Το πρωί της Τρίτης, ο ίδιος, εμφανίστηκε στο «Πρωινό» και ζήτησε συγγνώμη.

«Θέλω να ζητήσω μια συγνώμη για το βίντεο που ανάρτησα στα social media. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση να δέχομαι τέτοιο bullying. Δεν ξέρω πως να το πω τώρα… Είναι πρωτόγνωρο για μένα. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασα. Θέλω να σας πω ότι δεν εμπλέκεται κανένας από αυτούς που κατηγορούν σε βίντεο και φωτογραφίες. Ο κατηγορούμενος είναι ήδη στην αρχή, η δικαιοσύνη θα δώσει δικαίωση. Εμείς είμαστε έξω και δεν έχουμε κάποια παραπτώματα, δεν έχουμε κάνει κάτι και τα υπόλοιπα αναμένονται», τόνισε.

«Δεν διέπραξα εγώ την πράξη και ζητώ συγνώμη για το βίντεο που ανέβασα. Ήμουν και δεν ήμουν στην συγκεκριμένη παρέα. Δεν μπορώ να σας πω παραπάνω, η δικαιοσύνη θα μας κρίνει» είπε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Καραμανώλης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share