Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έκρηξη οργής Κατερίνας Καινούργιου: «Τα κτήνη! Θα τους είχα ρίξει χαστούκι...»

«Καλά δεν ντρέπονται οι γελοίοι;»

3 Μαΐου 2022 12:15
Έκρηξη οργής Κατερίνας Καινούργιου: «Τα κτήνη! Θα τους είχα ρίξει χαστούκι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το βίντεο που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά στην κακοποίηση μιας γάτας στην Αιδηψό, από παρέα ενηλίκων, μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπά.

Η παρουσιάστρια βλέποντας το βίντεο με την αδιανόητη πράξη ενός 30χρονου άντρας, ο οποίος μάλιστα συνελήφθη άμεσα από τις Αρχές, και την παρέα του να γελά και να βιντεοσκοπεί αυτο το τραγικό περιστατικό, ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής.

Έκρηξη οργής Κατερίνας Καινούργιου

«Δεν ντρέπονται οι γελιοί, τα κτήνη; Αυτοί είναι ζώα. Ντράπηκε και η ντροπή. Σε τι σπίτι έχουν μεγαλώσει; Ποιος γονιός δεν μαθαίνει στο παιδί του να σέβεται τα ζωάκια;», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου - Έμειναν άφωνοι οι συνεργάτες της

H εκπομπή, Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης (19/4) πρόβαλε τον επικό καβγά του Άρη Σοϊλέδη με τον Τάκη Καραγκούνια στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor που τους χώρισαν οι άνθρωποι της παραγωγής και η Κατερίνα Καινούργιου έμεινε άφωνη με τα πλάνα! Παράλληλα, σούσουρο έχει προκαλέσει story της παρουσιάστριας για νέο έρωτα στη ζωή της.

Οι δύο άντρες ανέβασαν τους τόνους με τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει πως αποχωρεί από το παιχνίδι, ενώ λίγο αργότερα παραλίγο να πιαστούν στα χέρια και ευτυχώς που εισέβαλαν οι άνθρωποι της παραγωγής και σταμάτησε ο καβγάς τους.

Τα πλάνα προβλήθηκαν στη Super Κατερίνα και αφού η ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου σχολίασε τα απίστευτα πλάνα, στη συνέχεια η παρουσιάστρια ζήτησε να σταματήσουν να τα προβάλουν και να προχωρήσουν στο επόμενο θέμα.

Συγκεκριμένα, είπε η Κατερίνα Καινούργιου σε έντονο ύφος στον αέρα της εκπομπής της: «Χρήστο, σταμάτα το, πάρε τα πλάνα, δεν θα το παίξουμε άλλο, τέλος! Ούτε τα πλάνα, ούτε τίποτα. Δεν θα κάνουμε αναπαραγωγή τώρα σε αυτό, τέλος»!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share