Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έτσι έγινε το τρομακτικό τροχαίο στη ΛΕΑ με θύμα τον 59χρονο: Συγκλονιστικό βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή του δυστυχήματος

Πολύ σκληρές εικόνες

3 Μαΐου 2022 11:52
Έτσι έγινε το τρομακτικό τροχαίο στη ΛΕΑ με θύμα τον 59χρονο: Συγκλονιστικό βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή του δυστυχήματος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα βίντεο σοκ που καταγράφει τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε την Κυριακή στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης με θύμα έναν 59χρονο που είχε σταματήσει στη ΛΕΑ και σκοτώθηκε όταν έπεσε αυτοκίνητο πάνω στο όχημά του έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο σημειώθηκε στις 10:30 το πρωί της Κυριακής στο 297χλμ της εθνικής οδού, λίγο πριν τον κόμβο Μικροθηβών, στο ύψος του Αϊδινίου.

Ο άτυχος 59χρονος, με το γαλάζιο Ford Focus, έχοντας τη σύζυγό του στη θέση του συνοδηγού, έχει σταματήσει στη ΛΕΑ για να μιλήσει στο κινητό. Το λευκό Renault Megane μετά τη πρόσκρουση κάνει περιστροφή μέσα στο δρόμο και ακινητοποιείται λίγα μέτρα πιο κάτω. Αμέσως ο νεαρός οδηγός ανοίγει την πόρτα και βγαίνει έξω.

Ευτυχώς ο οδηγός που ακολουθεί ενεργεί ψύχραιμα και καταφέρνει να μην εμπλακεί στο τροχαίο που μόλις είχε καταγράψει η κάμερα του αυτοκίνητου του.

Είναι πραγματικά αδιανόητο πως σε μια εθνική οδό, που όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας είναι άδειες, ο 26χρονος οδηγώντας στην ευθεία πηγαίνει και «καρφώνεται» πίσω από το Ford Focus που είναι τέρμα δεξιά στη ΛΕΑ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ο νεαρός από τη Φθιώτιδα με το λευκό Megane, ο οποίος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, αρχικά κινείται στη δεξιά λωρίδα και στη συνέχεια παρεκκλίνει της πορείας του προς τα δεξιά, πέφτοντας πάνω στο σταματημένο Ford Focous, σκοτώνοντας τον 60χρονο μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share