Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

35χρονη πήγε καθημερινά στο ΑΤΜ - Λίγες μέρες μετά αποκαλύφθηκε κάτι το εφιαλτικό!

Ασύλληπτο!

3 Μαΐου 2022 11:36
35χρονη πήγε καθημερινά στο ΑΤΜ - Λίγες μέρες μετά αποκαλύφθηκε κάτι το εφιαλτικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρά την ταλαιπωρία που υπέστη η πλειονότητα των Ελλήνων από το κλείσιμο των τραπεζών, υπήρξαν και κάποιοι που το…γλέντησαν.

Μία κυρία στο Άργος έφευγε καθημερινά από το σπίτι της, για να πάει στα ΑΤΜ να κάνει την απαραίτητη ανάληψη της ημέρας. Λόγω της…ουράς επέστρεφε μετά από κανένα δίωρο. Τα λεφτά ήταν πάντα στο πορτοφόλι της. Γεγονός όμως, σύμφωνα με τοπικά σάιτς, είναι ότι η κυρία επισκεπτόταν τον εραστή της, έκαναν ό,τι έκαναν και εκείνος έχοντας επαρκή ρευστότητα της έδινε το 60άρι της ημέρας.

Την περασμένη Παρασκευή όμως, έγινε η ζημιά. Ο άνεργος σύζυγός της προβληματίστηκε από την πολύωρη απουσία της, καθώς και από το γεγονός ότι ποτέ πριν δεν χρειάζονταν τόσα χρήματα για να τα βγάλουν πέρα. Κίνησε λοιπόν να πάει να την βρει στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης. Χωρίς αποτέλεσμα.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Πήγε να σηκώσει 200 ευρώ από το ΑΤΜ: Τότε είδε στον λογαριασμού του... 8.200.000! Πάγωσε με την αποκάλυψη

35χρονη πήγε καθημερινά στο ΑΤΜ - Λίγες μέρες μετά αποκαλύφθηκε κάτι το εφιαλτικό!

Όταν επέστρεψε η κυρία σπίτι τους, ο κύριος την περίμενε και την πήρε «από τα μούτρα».

Οι φωνές τους ακούστηκαν σε ολόκληρη τη γειτονιά.

Κατά τη διάρκεια του καβγά εκείνος την ρώτησε σε ποια τράπεζα ήταν, για να του απαντήσει ότι είχε πάει στην Εθνική, ενώ εκείνος την έψαχνε στην Πειραιώς.

Προς στιγμήν, εκείνη νόμιζε πως την είχε γλιτώσει. Δεν συνέβη όμως αυτό, καθώς το ζευγάρι είχε λογαριασμό μόνο στην Πειραιώς.

Τελικά ο σύζυγος "περιποιήθηκε" τη γυναίκα του, ενώ η γειτονιά είχε στήσει "αυτί" διαδίδοντας τις πληροφορίες ανά το πανελλήνιο...

50χρονος πήγε να σηκώσει λεφτά από το ΑΤΜ, όταν είδε ότι ο προηγούμενος είχε ξεχάσει τα δικά του - Αυτό που έγινε στην συνέχεια...

50χρονος άνδρας πήγε να σηκώσει λεφτά από το ΑΤΜ, όταν είδε ότι ο προηγούμενος είχε ξεχάσει τα δικά του. Αυτό που έγινε στην συνέχεια όμως θα σας σοκάρει ακόμα περισσότερο.

Ο οικοδόμος και πατέρας δύο παιδιών Κόλλιν Μπάνκς πήγε να πάρει χρήματα από ΑΤΜ της Σκωτίας όταν είδε ότι ο προηγούμενος είχε ξεχάσει να παραλάβει τα χρήματά του. Ο 50χρονος άντρας τα παρέδωσε στους υπαλλήλους του καταστήματος. Έτσι ενώ άλλοι προσπαθούν να σε εξαπατήσουν παγιδεύοντας τα ΑΤΜ, κάποιοι άλλοι φέρονται σαν τον άνδρα αυτόν και η μοίρα τους ανταμείβει. Ενώ, σε ένα περίεργο περιστατικό ένας παππούς πίστεψε ότι του χαμογέλασε η τύχη του, όταν βρήκε 1.900 ευρώ σε ένα ΑΤΜ. Αποδείχθηκε τελικά ότι έκανε μεγάλο λάθος.

Μετά από λίγες ώρες κέρδισε το στοίχημα βγάζοντας με 1,5 λίρα 49,077 λίρες! «Λένε πως η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική και για μένα ήταν στα σίγουρα», είπε ο Μπάνκς. «Έχω μεγάλη οικογένεια και τώρα μπορώ να διασφαλίσω το γεγονός ότι όλοι μας θα έχουμε καλά Χριστούγεννα, τα καλύτερα που είχαμε ποτέ ως οικογένεια», συμπλήρωσε.

Όσο για τις 30 λίρες, επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Όπως είπε ο Μπάνκς, επέστρεψε στο σουπερμάρκετ βρήκε την υπάλληλο που είχε δώσει τα λεφτά και εκείνη τον διαβεβαίωσε πως ο πελάτης γύρισε και τα πήρε. «Υποθέτω πως σε μια καλή πράξη αξίζει μια δεύτερη», είπε ο 50χρονος.

TAGS
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share