Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Πέθανε 4χρονο παιδί στον ύπνο του

Θρήνος...

3 Μαΐου 2022 10:31
Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Πέθανε 4χρονο παιδί στον ύπνο του
(EUROKINISSI - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πένθος βυθίστηκε οικογένεια 4χρονου παιδιού στο Κομπότι Ξηρομέρου της Αιτωλοακαρνανίας, από τον αιφνίδιο θάνατο του. Επίσης, θλίψη έχει σκορπίσει ο αιφνίδιος θάνατος του 33χρονου Βασίλη Ντινόπουλου, γιου του πρώην βουλευτή και υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Αργύρη Ντινόπουλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με το xiromeropress.gr, παιδί «έσβησε» ξαφνικά στον ύπνο του, ενώ απαντήσεις για τα ακριβή αίτια και συνθήκες του θανάτου του αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή. Η αναγγελία του θανάτου του 4χρονου «πάγωσε» τους κατοίκους του χωριού.

Θάνατος 4χρονου Αιτωλοακαρνανία
Photo Credits: (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI)

Θρήνος στη Λαμία: 29χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο γήπεδο - Σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στη Λαμία η είδηση για τον θάνατο ενός 29χρονου ποδοσφαιριστή που «κατέρρευσε» σε γήπεδο της Λαμίας έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Παράλληλα, θλίψη σκόρπησε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρό ο θάνατος του Ίβιτσα Όσιμ.

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διασπιστώθηκε όμως ο θάνατός του. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο γήπεδο του Νέου Κρίκελλου όπου αγωνίζοταν ο Ηρακλής Ροδίτσας με τη Δίβρη.

Ο νεαρός άνδρας αγωνίστηκε ως αλλαγή στο β'ημίχρονο και περίπου ένα τέταρτο πριν τη λήξη του αγώνα αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε μόνος του στα αποδυτήρια όπου και κατέρρευσε.

 Θρήνος στη Λαμία: 29χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο γήπεδο - Σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας

Αμέσως έσπευσε ο γιατρός του αγώνα και ακόμη ένας διασώστης του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στο γήπεδο για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο που έφτασε αμέσως στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου και τον παρέλαβε. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής δεν ανταποκρινόταν στις προσπάθειες ανάνηψης.

Στη συνέχεια με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Λαμίας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Όλοι οι συμπαίκτες του και οι παράγοντες της ομάδας του Ηρακλή Ροδίτσας είναι συντετριμμένοι για την απώλεια του 29χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας, αφού η γυναίκα του είναι έγκυος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share