Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ο απόλυτος θρήνος για τον Αργύρη Ντινόπουλο: Βρέθηκε νεκρός ο γιος του στα Εξάρχεια

Θλίψη...

2 Μαΐου 2022 21:44
Ο απόλυτος θρήνος για τον Αργύρη Ντινόπουλο: Βρέθηκε νεκρός ο γιος του στα Εξάρχεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικά είναι τα νέα για την οικογένεια του πρώην υπουργού, δημάρχου και δημοσιογράφου Αργύρη Ντινόπουλου καθώς ο 33χρονος γιος του, Βασίλειος-Σπυρίδων, βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια.

Παράλληλα, νεκρός σε τροχαίο ο Βαγγέλης Ρούσσος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συγγενείς του ανησύχησαν γιατί από το πρωί της Κυριακής (1/5) δεν απαντούσε σε κλήσεις και μηνύματα. Έτσι στις 15:30 ο πρώην υπουργός, με τη βοήθεια κλειδαρά, μετέβησαν στην οικία των Εξαρχείων, άνοιξαν την πόρτα και τον αντίκρισαν νεκρό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά το διαμέρισμα δεν ήταν παραβιασμένο, ο 33χρονος δεν έφερε κακώσεις και οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Περισσότερο φως στις συνθήκες υπό τις οποίες ο 33χρονος έχασε τη ζωή του θα δώσει η νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη.

Θρήνος στη Λαμία: 29χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο γήπεδο - Σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στη Λαμία η είδηση για τον θάνατο ενός 29χρονου ποδοσφαιριστή που «κατέρρευσε» σε γήπεδο της Λαμίας έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διασπιστώθηκε όμως ο θάνατός του. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο γήπεδο του Νέου Κρίκελλου όπου αγωνίζοταν ο Ηρακλής Ροδίτσας με τη Δίβρη.

Ο νεαρός άνδρας αγωνίστηκε ως αλλαγή στο β'ημίχρονο και περίπου ένα τέταρτο πριν τη λήξη του αγώνα αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε μόνος του στα αποδυτήρια όπου και κατέρρευσε.

 Θρήνος στη Λαμία: 29χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο γήπεδο - Σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας

Αμέσως έσπευσε ο γιατρός του αγώνα και ακόμη ένας διασώστης του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στο γήπεδο για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο που έφτασε αμέσως στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου και τον παρέλαβε. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής δεν ανταποκρινόταν στις προσπάθειες ανάνηψης.

Στη συνέχεια με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Λαμίας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Όλοι οι συμπαίκτες του και οι παράγοντες της ομάδας του Ηρακλή Ροδίτσας είναι συντετριμμένοι για την απώλεια του 29χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας, αφού η γυναίκα του είναι έγκυος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share