Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αιδηψός: Εξωφρενικός ο άνδρας που κλώτσησε γατάκι στη θάλασσα - «Σιγά που το σκοτώσαμε» (video)

Ζήτησε συγγνώμη και παραδέχτηκε την πράξη του λέγοντας ότι «κάναμε μια μ@@@»

2 Μαΐου 2022 15:45
Αιδηψός: Εξωφρενικός ο άνδρας που κλώτσησε γατάκι στη θάλασσα - «Σιγά που το σκοτώσαμε» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί της Δευτέρας ένα αποτρόπαιο βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να κακοποιεί ένα γατάκι. Το μεσημέρι της Δευτέρας ο άνδρας που κλότσησε το άτυχο ζώο σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό, ζήτησε συγγνώμη για την εξοργιστική πράξη του, έπειτα από την θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το ανεκδιήγητο βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O ίδιος φαίνεται να «ζητά και τα ρέστα» μέσα από το τελευταίο βίντεο που ανάρτησε στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος και ξεσπά για την έκταση που έχει πάρει το στιγμιότυπο με τον ίδιο να κλωτσάει γατάκι αφού πρώτα του κερδίζει την εμπιστοσύνη δελεάζοντας το με φαγητό.

«Σιγά που σκοτώσαμε το γατί ρε μ@@@», λέει μεταξύ άλλων ο άντρας που κακοποίησε τη γάτα στην ψαροταβέρνα ζητώντας παράλληλα συγγνώμη για την πράξη του.

«Ένα συγγνώμη για αυτό που έγινε χθες. Είχαμε πιει πέντε μπύρες παραπάνω. Κάναμε μια μ@@@ σε λογικά επίπεδα. Δεν πήγαμε να κάνουμε χοντρή μ@@@. Δεν κλοτσήσαμε, σπρώξαμε το γατί και έπεσε στους είκοσι πόντους στην παραλία», είπε σε κάποια από το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες με ζώα σε μία προσπάθεια να πείσει ότι είναι φιλόζωος και όχι κακοποιητής ζώων όπως παρουσιάζεται στο βίντεο που ο ίδιος δημοσίευσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για την κακοποίηση γάτας σε ψαροταβέρνα της Αιδηψού

Να βρεθεί ο δράστης που κλώτσησε το γατάκι για να πέσει στη θάλασσα ζήτησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα και με τον διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλη Παπακώστα.

Ο Υπουργός ανέφερε ότι θα γίνουν όσα προβλέπει ο νόμος για την προστασία των ζώων. Υπενθυμίζεται ότι ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.

Σημειώνεται ότι ο δράστης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, συνέχισε να είναι προκλητικός, καθώς αναφερόμενος στο περιστατικό, τόνισε αρχικά ότι «έχουν γίνει και χειρότερα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι», ωστόσο στη συνέχεια ανήρτησε φωτογραφίες από τη φιλοζωική του δράση και ζήτησε συγγνώμη.

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για την κακοποίηση γάτας σε ψαροταβέρνα της Αιδηψού

TAGS
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share