Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος στη Λαμία: 29χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο γήπεδο - Σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας

Θλίψη...

1 Μαΐου 2022 21:25
Θρήνος στη Λαμία: 29χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο γήπεδο - Σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στη Λαμία η είδηση για τον θάνατο ενός 29χρονου ποδοσφαιριστή που «κατέρρευσε» σε γήπεδο της Λαμίας έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Παράλληλα, θλίψη σκόρπησε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρό ο θάνατος του Ίβιτσα Όσιμ.

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διασπιστώθηκε όμως ο θάνατός του. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο γήπεδο του Νέου Κρίκελλου όπου αγωνίζοταν ο Ηρακλής Ροδίτσας με τη Δίβρη.

Ο νεαρός άνδρας αγωνίστηκε ως αλλαγή στο β'ημίχρονο και περίπου ένα τέταρτο πριν τη λήξη του αγώνα αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε μόνος του στα αποδυτήρια όπου και κατέρρευσε.

 Θρήνος στη Λαμία: 29χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο γήπεδο - Σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας

Αμέσως έσπευσε ο γιατρός του αγώνα και ακόμη ένας διασώστης του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στο γήπεδο για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο που έφτασε αμέσως στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου και τον παρέλαβε. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής δεν ανταποκρινόταν στις προσπάθειες ανάνηψης.

Στη συνέχεια με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Λαμίας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Όλοι οι συμπαίκτες του και οι παράγοντες της ομάδας του Ηρακλή Ροδίτσας είναι συντετριμμένοι για την απώλεια του 29χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας, αφού η γυναίκα του είναι έγκυος.

Τραγωδία στη Μαγνησία: Σταμάτησε στη ΛΕΑ για να μιλήσει στο κινητό και εμβολίστηκε από άλλο αυτοκίνητο

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε η είδηση για τον θάνατο ενός 60χρονου από την Αθήνα, ο οποίος βρήκε τραγικέ τέλος, σε τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος των Μικροθηβών στη Μαγνησία.

Παράλληλα, σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Σαλαμίνα, όταν αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στη θάλασσα από ύψος 20 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο περιφερειακός σταθμός της ΕΡΤ στο Βόλο, ο άτυχος άνδρας έκανε δεξιά στην εθνική οδό και σταμάτησε στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), προκειμένου να μιλήσει με ασφάλεια στο κινητό του.

Τραγωδία στη Μαγνησία: Σταμάτησε στη ΛΕΑ για να μιλήσει στο κινητό και εμβολίστηκε από άλλο αυτοκίνητο

Δυστυχώς όμως, εμβολίστηκε από άλλο αυτοκίνητο που ακολουθούσε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, ενώ η σύζυγός του που επέβαινε στο ΙΧ, δεν τραυματίστηκε.

Συναγερμός στην Πάρο: Σοβαρό τροχαίο με εγκατάλειψη του θύματος

Συναγερμός σήμανε στην Πάρο το πρωί του Σαββάτου στο χωριό του Προδρόμου, καθώς σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ι.Χ όχημα παρέσυρε και χτύπησε 65χρονη γυναίκα που περπατούσε την άκρη του δρόμου.

Παράλληλα, αυτός ήταν ο 19χρονος που σκοτώθηκε πέφτοντας με το ΙΧ του από γέφυρα στη Λεωφόρο Κύμης.

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας

Η άτυχη γυναίκα χτύπησε σε πολλά σημεία στο σώμα της, φαίνεται να τραυματίστηκε σοβαρά και έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Πάρου προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να γίνει μια πρώτη αξιολόγηση των τραυματισμών.

Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα cycladeslive.gr, ο ασυνείδητος οδηγός που χτύπησε την πεζή γυναίκα, ούτε σταμάτησε ούτε γύρισε να δει αν την έχει σκοτώσει ή τραυματίσει. Το αστυνομικό τμήμα της Πάρου, έχει ενημερωθεί για το συμβάν με τον ασυνείδητο οδηγό που εγκατέλειψε αβοήθητη στην άσφαλτο την άτυχη γυναίκα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share